Februari ‘it is’!

Januari

Heerlijk dat de maand januari erop zit!

Januari… Ik heb zo niets met januari! De maand dat we allemaal moeten afkicken van een fijne vakantie, feest- en kerstdagen en een jaarwisseling. De winkels zijn letterlijk een puinhoop vanwege de uitverkoop en de kookinspiratie is ook een beetje verdwenen. Ik val altijd een beetje in een gat als januari begint!

Mijn moeder zei laatst nog tegen me dat ik zelfs als kind al zo’n hekel had aan die grijze dagen. En dat is waar, dat heb ik nog steeds! Als ik nu ook naar buiten kijk en ik zie die mist hangen, dan heb ik al helemaal geen zin meer om naar buiten te gaan.

Overigens mag ik niet klagen. Dit jaar zijn we met het gezin tijdens kerst, oud en nieuw en ook begin januari naar de zon geweest. Hong Kong en Vietnam waren onze bestemming. Oh en wat is dat heerlijk om die warmte in de winter op je huid te voelen. We begonnen met 24 graden in Hong Kong, een perfecte temperatuur om een stad te verkennen. En gedurende een kleine drie weken liepen de temperaturen op naar 34 graden hoe zuidelijker we kwamen. Eindbestemming was nog een paar dagen strand en daar hebben we heel erg van genoten.

Dat was dus een fantastisch begin van het nieuwe jaar. Nu is het even doorbijten door januari heen en dan hopen op al weer een paar warmere dagen. En ja ik weet, ook in februari kan het nog heel koud worden. Stiekem vind ik het heerlijk om nieuwe collecties te verkennen van alle modemerken! Gezellige pasteltintjes zie ik al voorbij komen en zomerse schoentjes zijn ook weer present. Kennen jullie de leuke kleding van Expresso Fashion? Op de foto heb ik er een heerlijk pak van aan dat je nu kunt dragen en straks met een t-shirt ook prima te doen is.

Al met al blij als januari erop zit, uitkijken naar Valentijnsdag om elkaar even in de watten te leggen en dan door naar Pasen!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie