Vakantieplanning voor 2020

Vakantieplanning

Ver weg, of juist lekker relaxed dichtbij?

Het is eigenlijk te bizar voor woorden, maar de vakantiestunters vliegen je om de oren. Nu ook de KLM weken nog vol actief zijn, is het zeker de moeite waard om even te bedenken wat we graag zouden willen en wat er natuurlijk mogelijk is. Met een gezin is een vakantieplanning dan eigenlijk wel noodzakelijk.

De één studeert, de ander werkt of heeft andere verplichtingen, met vijf man over de vloer blijft het een uitdaging om alle koppen bij elkaar te krijgen. Wij hebben het geluk dat we een rustpunt hebben in Spanje, niet groot, maar wel heerlijk om te zijn. Het klimaat is goed, meestal wel een zonnetje aan de hemel en een aangename temperatuur.

Ons plekje ligt in een rustige urbanisatie naar het gezellige vissersdorp Cambrils. Een dorp dat bruist met gezellige terrasjes, eettentjes, barretjes en een heleboel leuke winkeltjes. De haven biedt ook allerlei toeristische attracties. Ben je wijnliefhebber, Cambrils ligt tussen de wijnstreken, zoals de Priorat en Penedes. Ga je liever shoppen, dan liggen Reus, Tarragona, Barcelona en zelfs Valencia tot de mogelijkheden. Verder is het binnenland prachtig en biedt veel authentieke kleine Spaanse dorpjes.

Denken jullie nu, dat klinkt goed, dat wil ik ook wel, dan heb ik een gouden tip voor jullie! Naast ons ligt het super leuke vakantiehuisje “El Paraiso“. Het beschikt over twee slaapkamers voor twee personen en in de woonkamer is de mogelijkheid voor het plaatsen van twee uittrek-bedden indien noodzakelijk. De prachtige tuin biedt het comfort om lekker in uit te rusten. Wil je meer dan ligt de zee op 200 meter afstand. Een kwestie van de trap af naar beneden lopen!

Mochten jullie meer hierover willen weten, check de site of stuur me een berichtje op mail@hagesteijn.com.

X

Vakantieplanning
Heerlijk boxsprings in de twee ruime slaapkamers
Vakantieplanning
De gezellige boulevard van Cambrils vol terrasjes en restaurantjes.

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie