Puur natuur!

Vijftig

Even geen fillers of botox

Vijftig worden is één ding, maar rimpels krijgen daar boven op nog wat anders. Het spijt me te moeten bekennen dat ik er moeite mee had. Ik vond dat getal maar niks en die rimpels al helemaal niet. Er is iets in mij veranderd. Het klinkt flauw, maar gezondheid, liefde en een mooi leven staan daar eigenlijk ver boven. Het besef daarvan is natuurlijk heus wel al lang aanwezig, maar toch die rimpels hielden mij wel bezig.

In het verleden heb ik hier en daar wel eens wat geprobeerd en het heeft me zeker op dat moment gelukkiger gemaakt. Persoonlijk vind ik daar dus niets mis mee. Ik ben overigens bij gebruik van botox of fillers wel van mening dat je het niet moet willen zien. Ik vind die opgeschoten lippen echt zo lelijk en waarom? En vooral bij de jonge meiden, echt super zonde. Maar dat terzijde en natuurlijk blijft het altijd iedereen zijn eigen keuze.

Sinds januari heb ik me onderworpen aan een experiment, voor mij dan hea! Ik slik iedere dag supplementen van Pascaud, supplementen die goed zijn voor huid, haar en nagels. Daarnaast ga ik elke week voor een periode van 8 weken een combinatie van gezichts- en decolleté-behandelingen aan. Afgelopen week heb ik bijvoorbeeld een bindweefselmassage gehad, die op zich niet geheel pijnloos was.

Afgelopen weekend had ik overigens ook een mooie Eye-opener. We waren met wel 100 dames  bij elkaar van boven de 40 jaar en eerlijk, wat een prachtige vrouwen. Allemaal dames met een eigen verhaal, en allemaal zo puur. Dat heeft me ook dat extra setje gegeven.

Er zijn voor-foto’s gemaakt, dus over acht weken volgt het resultaat. Ikzelf ben echt heel erg benieuwd.

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie