Foamie: “the new clean for hair and body”

Foamie

Ideaal op vakantie, maar ook zeker voor thuis!

Haren en op vakantie zijn… Ik vind het altijd een lastig dingetje. In de hotels liggen ook niet altijd de fijnste haarproducten, dus je moet wel wat meenemen. Zo kwam ik laatst Foamie tegen en was direct enthousiast over het gemak van deze ‘travel buddy‘. Nu ik weet dat het ook fijn is voor mijn haar en super lekker ruikt, ben ik helemaal om en gebruik ik deze shampoo-zeep ook lekker thuis.

Het is sowieso al heel apart om gewoon met zeep onder de douche te gaan. Het lijkt ietwat ouderwets, maar de ervaring is heel anders. Want deze zeep lijkt in eerste instantie op een gewoon stuk zeep, maar blijkt een revolutionaire haar- en bodyreiniging in huis te hebben. Deze Foamie bevat overigens hoogwaardige ingrediënten die perfect afgestemd zijn op de behoeften van ons haar en hoofdhuid. Bovendien zuivert het de huid op een milde manier door de huidneutralen pH, maar zeker niet minder effectief.

Afgelopen vakantie wil je toch een beetje ‘light’ weggaan, ik bedoel het liefst zo min mogelijk mee. Al is dat niet altijd gemakkelijk, want ik heb gewoon graag alles bij me. Deze Foamie maakte me wel een stuk lichter, want ik hoefde geen grote flessen shampoo, conditioner en douche-gel mee te nemen. Ideaal dus!

Het maakt de beleving van douchen echt anders! Het logo-reliëf op de achterkant van de stevige zeep zorgt voor een heel speciaal massage-effect. Natuurlijk is Foamie solid shampoo 100% vegan, dierproefvrij en vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen, sulfaten, nanodeeltjes en andere toeters en bellen die haar en hoofdhuid niet nodig hebben.

De Shampoo Bar is niet alleen milieuvriendelijker dan traditionele shampooflessen waar zij volledig voor staan, maar beschermt ook het milieu voor meer dan 30 toepassingen. Nou volgens mij zijn mijn flessen sneller leeg…

Ik ben benieuwd of jullie ook over gaan op deze shampoo – zeep van Foamie!

X

Foamie
Het reliëf geeft een masserend effect bij gebruik van de Foamie

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie