Terugblik op 2019!

2019

Het einde van 2019 nadert!

Het klinkt zo flauw, maar wat is ook dit jaar weer omgevlogen. Ikzelf leeft altijd een beetje in fases. Als een nieuw jaar begint dan tel ik echt januari af. Januari is voor mij een donkere, winderige, eigenlijk de meest troosteloze maand van het jaar! In februari word ik al weer wat blijer, er zijn soms dagen dat de temperaturen al weer stijgen naar 12 graden en dat het in het beschut hoekje lekker is om koffie buiten te drinken.

En zo kan ik nog even doorgaan, Pasen volgt en dan leef je door naar de meivakantie en dan de zomervakantie. Door naar de herfst die ook zijn charme heeft en tja voor je het weet, sta je dus weer de kerstboom op te tuigen! Fases in een jaar, de tijd vliegt.

Als ik terug kijk op 2019 ben ik meer dan een tevreden, gelukkig mens. Ik heb veel mooie dingen mogen meemaken, fijne vakanties gehad, het gaat goed met de kinderen en onze ouders zijn er ook nog steeds. Allemaal nog gezond, dus wat willen we nog meer.

Ik liep mijn eerste marathon bij de eerste warme dag van het jaar, wat was ik mega blij. Wat een gezelligheid was dat, ondanks al de trainingen die eraan vooraf gingen. Een echt feestje, hoewel ik het wel gedaan heb. Het hoeft van mij niet nog een keer, ik heb hem afgestreept zo gezegd.

Ook mijn controles bij de brest-clinic waren “ok”, dat blijft altijd een dingetje. De spanning om er naar toe te gaan, het wachten en dan dat kamertje in moeten. Maar hea, ik was dus “ok”.

Ik kan echt zeggen: “Ik ben een gelukkig mens”. Het afgelopen jaar was een prachtig jaar, ik kijk er met heel veel plezier op terug. En wauw, wat zal 2020 ons gaan brengen? Echte concrete plannen heb ik nog niet, ook geen speciale doelstellingen. Heel misschien de Alp d’Huez, maar dat wordt nog een ‘wordt vervolgd’. En wat ik hoop, ik teken voor een jaar zoals 2019! Ik hoop vooral op veel liefde met mijn gezin en al mijn lieve vriendinnen, die ook mijn leven maken zoals het gaat.

Hoe was jullie 2019?

Foto credits: @artfotos.nl

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie