December is feestmaand!

December: time to party!

December lijkt wel de drukste maand van het jaar en het lijkt wel of we het allemaal heel erg druk hebben. Toch is het ook wel mooi om zo tegen het einde van het jaar even terug te blikken en stil te staan bij alles dat 2019 ons gebracht heeft.

Het eerste waaraan ik moet denken, is dat ik in april dit jaar de marathon van Rotterdam gelopen heb. Nooit had ik bedacht dat ik dat ooit zou gaan doen. Het triggerde me zo, dat ik vanaf december vorig jaar ben gaan trainen. Trainen, ja vier keer per week lopen. Wil je echt goed voorbereid aan de start staan, is dat wel noodzakelijk. Maar wat was het een mooie dag, wat heb ik genoten en wat een mooie prestatie en herinnering. Dat nemen ze me niet meer af!

Dit jaar hebben we ook weer mooie vakanties en uitstapjes mogen vieren. De wintersport in februari ontbrak niet in de lijn van de tradities. Ook de zomer was weer geweldig in Spanje waar ik prachtige herinneringen heb aan een concert van Alvaro Soler. Wat een feest was dat met elkaar! Twee weken ben ik met mijn ouders op vakantie geweest, heel dierbaar!

Ook waren er minder leuke momenten. Onze beide ouders leveren echt wel in en de zorg om hen neemt toe. Het besef dat het mensen van de dag worden, is groot. Ikzelf dacht dat ik weer wat voelde in mijn borst, maar het viel gelukkig mee. Wel de angst van een paar jaar geleden kwam weer boven drijven.

Al met al kan ik niet anders zeggen dat het een mooi jaar is geweest tot vandaag de dag. En ook december zal hoop ik de laatste maand van het jaar, een maand worden om te herinneren. Een vakantie naar Vietnam staat in het vooruitzicht, dus nee, we hebben nog steeds niets te klagen. Deze laatste wordt natuurlijk een wordt vervolgd.

Lieve mensen, maak er nog een mooie maand van, geniet van elke dag!

X

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie