Steeds bewuster spullen kopen!

Plastic soep

Weg met de plastic soep! Koop bewust!

Het wordt weer kouder en de dagen worden korter. De gezellige decembermaand komt eraan! Tijdens de feestdagen is het belangrijk dat je samen bent met familie en vrienden en dat je ze laat weten hoeveel je om ze geeft. Hier horen natuurlijk passende cadeautjes bij. Hierbij houd je – als het goed is – rekening met duurzaamheid en het milieu. Beauty Kitchen heeft dit jaar weer een aantal mooie cadeautjes voor de feestdagen die niet alleen leuk zijn om te geven, maar die vooral ook duurzaam zijn.

  • De fantastische glitter balsem heb ik direct geprobeerd! Je kunt het natuurlijk op je lippen smeren, maar ook als je er voor in de stemming bent op andere plaatsen op het gezicht of lichaam. Resultaat was overigens super zacht en glinsterende lippen!
  • Waar iedereen blij van wordt, zijn aromatische zeepballen voor in bad. De bus vol met zacht gekleurde ballen, ruiken stuk voor stuk even lekker.
  • En dan de ideale kit om mee op vakantie te nemen om de huid schoon en vitaal te houden. Deze “Seahorse Plankton” kit bestaat uit een cleanere, facial oil, masker, reinigingsspons en natuurlijk een huidverzorgings-crème. De heerlijke kleine verpakking zorgt ervoor dat je deze overal in je tas mee naar toe kunt nemen.

Maar dan waar alles om draait. De verpakking zijn gemaakt van aluminium en daardoor ideaal voor hergebruik. Op de verpakking staat ook Return, Refill and Repeat. Bij inlevering bij Holland & Barrett krijg je extra punten om te sparen voor een nieuwe vulling. De lege verpakkingen gaan terug naar Beauty Kitchen om gereinigd en opnieuw gevuld te worden.

Beauty Kitchen heeft de handen ineen geslagen met de Plastic Soup Foundation om eenmalig gebruik van plastic verpakkingen tegen te gaan en om campagne te voeren tegen het gebruik van microplastic in beautyproducten. Ik vind het een geweldig gebaar, we moeten het uiteindelijk toch met elkaar doen.

Geven jullie waarde aan  “sustainable” kleding of andere producten?

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie