De Zeven Zussen

De zeven zussen

Als je hierin begint, dan ben je verslaafd…

Het begon allemaal op Eindhoven Airport… Nee dat is eigenlijk niet waar. Tijdens het verblijf van mijn schoonvader in het ziekenhuis ontmoette ik een super lieve vrouw. Zij was heel ongelukkig ten val gekomen op de roltrap waarvan ik jullie de details zal besparen. Deze vrouw was voorlopig gebonden aan het zorghuis en was het boek de Zeven Zussen aan het lezen.

In gesprek met haar werd ik zo enthousiast gemaakt om dit boek te gaan lezen, dus begon het op Eindhoven airport waar ik het boek kocht voor mijn verblijf in Spanje. Deel 1 heeft bijna 600 pagina’s, dat is voor mij ongeveer 4 dagen leesvoer als het boek me bevalt. Helaas, na twee dagen had ik het boek uit en daar zat ik…

De zeven zussen is het bestverkochte boek van 2018 en waarschijnlijk ook van 2019. Van De zeven zussen, het eerste deel in de gelijknamige serie van Lucinda Riley, werden 129.000 exemplaren verkocht. Wereldwijd zijn 15 miljoen exemplaren van deel 1 verkocht….!!!

De Zeven Zussen

Na de plotselinge dood van hun vader komen zeven zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. De zeven zussen is een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die dit boek niet bevalt! Het is natuurlijk al even bekend, maar goed er is ook nog deel 2 tot en met 7!

Succes!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie