Winter is in aantocht!

Winter

Wat de doen aan huidverzorging tijdens de winter?

De winter is in aantocht: de dagen worden korter en de temperatuur daalt. Het ultieme moment om jezelf en je huid nét dat extra beetje aandacht te geven. Met deze producten van Weleda helpen we je vast op weg.

Misschien denken jullie, daar komt weer zo’n reclameblog voorbij. Ik ga jullie vertellen dat is deels waar, maar anderzijds wil ik jullie ook echt graag laten zien wat ik gebruik en waar ik blij van word! Weleda heeft mij in het verleden echt gebracht wat ik ervan hoopte.

Het is nu al bijna driekwart jaar geleden dat ik de marathon liep. Mijn huid had veel te verduren met al die trainingen buiten door weer en wind en het daarna lekker warm douchen. Ik zag mijn huid veranderen en kijk eens om je heen, al die marathonlopers zien er toch getergd uit. Niet echt mooi vind ik persoonlijk. Weleda heeft mij toen geholpen. Mijn huid werd goed gehydrateerd, zowel tijdens als na het sporten.

In de winterserie is er ook een fantastische body-olie, echt zo lekker. En de bodybutter was mij al bekend. Deze gebruik ik hoofdzakelijk voor mijn decolleté, en voelt echt prima aan.

Dus, met de Sint voor de deur… Het zijn kleinigheidjes, maar ook heerlijk om weg te geven!

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie