Babor: “De” Adventskalender die echt wat brengt!

Halen jullie een adventskalender in huis in December?

De Adventskalender, ik vind dat altijd echt één van de leuke dingen van december. Iedere dag een vakje open maken, iedere dag een kadootje! Maar toch wil ik wel graag een adventskalender die ergens over gaat. Niet eentje met iedere dag iets anders, een ander verzorgingsproduct of weer een chocolaatje, nee geef mij maar deze van Babor! Deze adventskalender werkt ergens naar toe!

Babor heeft dit jaar een adventskalender met voor iedere dag een ampul. Deze adventskalender verzekert u zich van een fantastisch stralende en jeugdige huid onder de kerstboom en een wow-effect gedurende de kerstdagen.

Herkennen jullie de hectiek rondom de feestmaanden? Bij ons begint het al half november. Je ziet de agenda volstromen met allerlei afspraken, verplichtingen en must-do’s. Stress wil ik het niet direct noemen, uiteindelijk doen we het onszelf aan. Met deze adventskalender heb je iedere dag even een korte time-out. De maximale werkstoffen van deze intensieve kuur van 24 dagen verwent u niet alleen, maar geeft u tegelijkertijd een direct, onvergelijkelijk huidgevoel en laat uw huid stralen.

Deze 24 dagen kuur van Babor geeft uw huid een intensieve hydratatie, vitalisering, regeneratie en verstrakking van de huid. Na 24 dagen kun je het gevoel ervaren van een jeugdige, vitale huid en met kerst zul je stralen!

Met een minimale inzet een maximale werking: Met de intensieve kuur van 24 dagen geeft u uw huid waardevolle werkstoffen die opbouwen, beschermen en strakker maken.

Dit is toch een prachtig begin van de decembermaand? Ik zou maar snel mijn schoen zetten en hopen dat Sinterklaas snel bij u langskomt. Dan kunnen ook jullie met deze kuur beginnen en ervaren wat deze ampullen met je huid doen.

Succes!

Adventskalender

Adventskalender

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie