Pied-de-Poule, één van de trends van nu

pied-de-poule

Hebben jullie al iets van pied-de-poule in huis?

Ruiten zijn helemaal van nu! Maar echt de “ver weg van terug geweest” is toch wel de Pied-de-Poule! De prachtige, klassieke zwart/wit geruite blokjes kennen we misschien het beste van Chanel! Maar intussen is het niet meer alleen Chanel, maar kom je het overal tegen.

Rokjes, broeken, jassen en accessoires, heel veel opties met deze “fashionable” ruit! Deze ruit is in het zwart-wit niet meer uit ons straatbeeld te denken. Toch zie je hem ook steeds vaker in afwijkende kleuren.

De trui op de coverfoto is eigenlijk een pied-de-poule met een knipoog, groot en heerlijk opvallend! Voor deze geweldige trui kun je terecht bij Amé Boutique in Dordrecht die deze ook via de webshop verkoopt. Overigens een super leuke shop waar ik zelf graag kom. Zij inspireren mij echt en hebben een aantal uiteenlopende stijlen waarvan ik jullie graag op de hoogte houd.

Naast deze pied-de-poule trui heeft Amé heel veel andere gave kleding. Zij inspireren ons altijd enorm. We volgen ze dan ook op de voet!  Binnenkort een nieuw item in het zonnetje. Voor nu alvast een heel fijn weekend!

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie