Zelfvertrouwen!!!

Zelfvertrouwen

Kinderboek over zoektocht naar zelfvertrouwen

Kijken jullie ook naar het programma “Married at First Sight”. Daar heb je toch echt wel een hoop zelfvertrouwen voor nodig als je zo’n diepe sprong durft te maken. Walter Vermeer is spreker, dagvoorzitter, trainer en trouwambtenaar in het RTL programma ‘Married at First Sight’. Aan dit mooie lijstje werkzaamheden mag hij nu schrijver toevoegen. Vermeer bracht recentelijk namelijk een kinderboek uit getiteld ‘De jongen met het baardje’. Alle illustraties in het boek zijn gemaakt door zijn vrouw Chantal. De opbrengst van de verkoop van het boek gaat naar de Nederlandse Brandwonden Stichting en Stichting Kind en Brandwond.

De jongen met het baardje gaat over Walter die graag beroemd wil worden en daarover droomt als jongetje van vier. Tijdens het kerstspel op school vat het baardje van watjes dat hij droeg vlam en Walter loopt brandwonden op. Deze laten voor het hele leven littekens na in zijn gezicht.

Na een lang verblijf in het ziekenhuis moest Walter zien om te gaan met deze zichtbare littekens, maar ook met onzichtbare littekens. Hoe verwerk je als jongetje van vier zoiets heftigs? De schrijver neemt je in dit boek mee in de ontwikkeling van een klein jongetje die na zijn ongeluk op zoek gaat naar zelfvertrouwen. Hij wil met dit boek iedereen (kinderen en volwassenen) bewust maken van het belang van zelfvertrouwen. Een actueel onderwerp onder de jongeren ook in relatie tot social media.

Inmiddels staat Walter alweer ruim 25 jaar op het podium en is hij op TV te zien in het populaire RTL4 televisieprogramma ‘Married at First Sight’. Daarmee kwam voor hem de droom die hij als vierjarig jongetje had uit en is hij het levende bewijs dat je ook met zichtbare littekens beroemd kunt worden.

Het boek is geschreven voor kinderen van 8 tot 12 jaar, maar eigenlijk is het geschikt voor iedereen. Het hoofdthema van het boek ‘zelfvertrouwen’ zal namelijk iedereen aanspreken. De jongen met het baardje is onder andere te koop via bol.com.

Zelfvertrouwen

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie