Fit, fitter, fitst, op naar kerst!

Fit

Geen idee waar ik even sta…

Voor de vakantie heb ik enorm veel getraind om een goed lijf te krijgen voor een fotoshoot. Dat is me aardig gelukt, hoewel je natuurlijk altijd kritisch blijft op jezelf. Nu een paar maandjes verder zit ik een nieuw plan of doel voor ogen te stellen, omdat ik mezelf gewoon echt verwend heb de afgelopen maanden.

Ik was er ook echt aan toe. Ik had gewoon zin in lekker eten, in af en toe een wijntje en af en toe een dag zonder sport. En ik kan jullie vertellen: “dat voelt enorm lekker”.  Sporten doe ik nog steeds met veel regelmaat en toch is er iets veranderd.

Mijn lieve vriendin zei ook laatst tegen me, Mariek er zitten geloof ik een paar kilootjes bij. Ik weet niet of ik het echt leuk vond, maar ze zei erachter aan: “het staat je wel hartstikke goed”! Dus ik trok weer bij. Ik voel me er erg happy bij. Ik realiseer me de laatste tijd steeds meer dat gezondheid zo belangrijk is. Ik ben een paar jaar geleden geopereerd aan mijn borst en voelde afgelopen zomer weer vanallles. Gelukkig was de uitslag goed, dus je gaat weer door! Maar hea, het is wel even een moment om bij stil te staan…

Hoe belangrijk zijn die paar kilootjes dan. Dat is natuurlijk voor ieder persoonlijk. Voor mij is het echt wel een dingetje, ik wil het ook zeker niet uit de hand laten lopen. Dit is goed, maar meer wil ik zeker niet.

Ik ben op het moment lekker aan het trainen en heb ook het lopen weer opgepakt. Dat laatste voelt echt zo lekker. Het geeft je zoveel vrijheid als je even je gedacht op nul kunt zetten en alles om je heen op je in laat werken. Ik word daar echt ‘happy’ van. De kilo’s, ik weet het nog niet, voorlopig lekker sporten en een op mijn voeding letten. En verder vooral leven, dan voel je vanzelf fit!

X

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie