Fien: Nog altijd even mooi!

Fien

“Gooisch Exclusief”

Lancering sieradenlijn van Fien Pura Belezza i.s.m. “Echte Gooische Moeders”

GOOISCH Exclusief: Een sieraden collectie die is ontworpen bestaande uit de mooiste basic items met een Gooische touch, van Classic tot Boho Chic.
Pauline, Bo, Leslie, Florine & Kimberly onder andere bekend als de ‘Echte Gooische moeders’ lanceerden op 29 oktober jl. in Breakers, beach house Huis ter Duin, in samenwerking met FIEN Pura bellezza hun sieradenlijn GOOISCH Exclusief. De collectie is online te koop en bij enkele exclusieve winkels. De items zijn allen handgemaakt en hebben het signatuur van iedere Gooische vrouw.

Linda Foundation

In de periode voor de feestdagen besef je vaak nog meer hoe goed je het hebt als – Gooische – moeder, wanneer je je kinderen alles kunt bieden, geniet van heel veel leuke events en diners. Met dit in gedachten heeft FIEN ook speciale armbandjes ontworpen. ‘Pure bracelets’, handgemaakte armbandjes van goud zijden draad in combinatie met vintage pink, army green & petrol blue katoen.
De opbrengst van deze armbandjes gaat als symbolisch gebaar naar de Linda Foundation. De pure bracelets zijn in limited edition beschikbaar bij FIEN Pura bellezza. Fred de la Bretoniere, Echte Gooische moeders en Huis ter Duin ondersteunen dit Pure initiatief.
Voor meer inspiratie van FIEN kijk ook eens op hun instagram pagina:  www.instagram.com/fienpurabellezza/
Fien Fien Fien
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie