Bioscoop: Ouderwets een avondje film kijken!

Bioscoop

Gaan jullie vaak naar de film?

Vroeger gingen wij regelmatig, tegenwoordig is het een uitzondering. Dat neemt niet weg dat wanneer we gaan, het ook echt een avondje uit is. Toch zou ik wel van de daken willen roepen: Laten we allemaal wel blijven gaan en niet te veel Netflixen “at home“! Het is zo gezellig om gewoon heerlijk in zo’n grote zaal naar een film te kijken. Koudere avonden zijn er voorlopig, herfstvakantie komt eraan, dus wat let jullie?

Benieuwd wat er zoal op het moment draait?

Instinct

Een psychologisch kat-en-muis-spel in een Tbs-kliniek tussen een zedendelin-quent en een net gearriveerde psycho-loge levert een spannend relatiedrama op. Regiedebuut van actrice Halina Reijn. Met vriendin Carice van Houten in de hoofdrol. Ik ben best heel erg benieuwd naar deze film en ga deze zeker kijken zodra ik terug ben op Nederlandse bodem!

Joker

Verpletterend portret” noemt de NRC-recensent de film. Verontrustend en controversieel zijn andere kwalificaties. Allemaal bedoeld als loftuitingen. Deze biografie van Batman’s meest gevreesde tegenstander heeft impact. O.a. dankzij een groots acterende Joaquin Phoenix.

Pavarotti

Met beelden uit het familiearchief, inter-views en tv-registraties brengt regisseur Ron Howard een ode aan de meest succesvolle operaster ooit. Als je van opera houdt, zeker een aanrader!

De belofte van Pisa

Geslaagd NL (jeugd)drama over Samir, die leeft in twee werelden. Hoe verenig je zijn talent voor trompet spelen en de verbondenheid met zijn Marokkaanse familie ? De boeken van Mano Bouzamour zijn een bestseller, dus ja, ik ben heel erg benieuwd naar deze film!

Everest: De jong Yeti (3D)

In aanloop naar de Herfstvakantie vernieuwt ook het programma van familie-films. O.a. dit reisavontuur dat ons vanuit Shanghai naar de hoge toppen van de Himalaya voert. Dus leuk om met de kinderen naar toe te gaan.

Dit is slechts een greep uit de films die momenteel draaien. Voor meer films check de filmladder en hup hup hup, op naar de bioscoop! Ik kan niet wachten om weer met popcorn in de stoel te zitten!

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie