Oh Summer Days…

Luxe

De zomerse dagen zitten er bijna op en hoe verder?

Tja, ik geef het toe, ik vind het niet leuk! Ik ben echt een zomermens, ik houd van warmte op mijn huid en houd zeker niet van korte donkere dagen. Dus nee, ik ga nog niet warmlopen voor de herfst! Natuurlijk hebben alle jaargetijden wat, maar ik blijf erbij dat ik het liefst toch gewoon zo naar buiten ga. Maar goed, ik zal me dus op een andere manier moeten verwennen;)!

Waar ik wel van houd, is van badderen. Heerlijk verwen-momentjes creëren in de badkamer. Dat kan zijn met maskertjes, bodylotions, maar ook heerlijke spullen voor onder de douche en op de huid.  Als er een lekker geurtje aan zit, ga ik er al helemaal blij van worden. Zo’n geur die ook in de badkamer blijft hangen, dat wanneer je terugkomt je nog steeds denkt “oh ja, lekker!”

Zo’n geurtje heb ik gevonden en was eerlijk gezegd bij mij onbekend. Maar nu ik het in huis heb gehaald, lijkt wel of ik het overal tegenkom: NUXE. Kennen jullie het? Ik vind het heerlijk. De olie van huid, haar en gezicht is echt om zo blij van te worden. Dagelijks gebruik ik een beetje olie in mijn haar om het pluizen tegen te gaan. Met deze olie in je haar blijf je de hele dag met je haren zwaaien, zodat de geur voorbij komt vliegen. Nogmaals, echt super lekker!

Maar ik heb me ook verwend met de body gel voor onder de douche. Ik heb gekozen voor de “almond and Orange flower”. Zo bijzonder lekker. Op een of andere manier val ik snel voor sinaasappel of mandarijn, het is een beetje een zachte fruitige geur die heerlijk in je huid kruipt en waar je dan de hele dag van kunt genieten.

Kortom, ik ga mijn dagen wel slijten gedurende de herfst en winter. Heeft iemand nog een andere tip voor in de badkamer?

X

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie