Indian summer: Nog even een festival meepakken!

Festival

Een van de laatste “buiten” festivals…

Dansen, ik ben nog altijd gek op dansen! Muziek kan zoveel met mij doen. Het brengt mij echt in een andere mood. En vandaag gaan we weer eens lekker dansen! Het zal een van de laatste zijn en dan gaan we voor een festival of feestje weer echt naar binnen. Maar voor nu heb ik er erg veel zin in.

Het belooft een prachtige dag te worden met oplopende temperaturen tot 25 graden. Dat is natuurlijk een vrouwen dingetje, maar ik vind dat een lastige! Je weet namelijk dat het ’s avonds best kan afkoelen dus wat moet je? Ga je nog voor een leuke jurk met de kans op koude benen en voeten of ga je degelijk voor een flair en een spijkerjackje mee?

Ik heb er echt naar uitgekeken, naar deze dag. Het is te lang geleden dat we met onze vriendengroep weer eens lekker samen zijn geweest. Je weet met wie je gaat, dus je weet automatisch ook dat het een mooie dag gaat worden. Dansen maakt mij sowieso gelukkig.

Muziek kan zoveel met mij doen!

Gisteren nog lag ik naar een film te kijken, nou de tranen biggelden over mijn wangen! Lag ik daar alleen te zijn en dan gaat hij nog dood ook… Dus vandaag gaan we dat goed maken, vandaag zijn we vrolijk en laat de ‘beats’ maar komen. De hele middag en avond lekker stuiteren!

Zien we jullie nog bij “Day at the Park” in Rotterdam of op een ander festival?

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie