Drankje voor de dorst!

Bobby’s: een traktatie voor iedereen die van gin houdt!

Zijn er onder ons echte gin liefhebbers? Houden jullie ook van een lekkere gin-tonic op zijn tijd? Dan heb ik heel goed nieuws voor jullie. Persoonlijk houd ik tegenwoordig steeds meer van een lekkere cocktail. Sinds mijn marathon training en mijn toch wel fanatieke sportleven, ben ik niet meer zo van wijntjes en bier. Ik voel me er ook totaal niet lekker bij en kreeg er regelmatig hoofdpijn ervan. Dus, daar ben ik mee gestopt. Wat wel goed bevalt, is dus een lekkere gin-tonic. En hoe fijn is het dan als je bij de lancering van Bobby’s special Edition aanwezig mag zijn op de vrijdagavond!?

Voor deze lancering mochten we zelfs de molen “De Vrijheid” betreden in het Schiedamse! Het weer was goed, het uitzicht prachtig, de wieken draaiden en dat alles in combinatie met een gin-tonic. Nou ik kan jullie vertellen: “je kunt het weekend slechter beginnen!” En toch zit het hem voor mij ook sterk in met welke gin deze wordt bereid en Bobby’s is nu eenmaal favoriet.

Na de opening van het vat van de speciale “5 year single cask”, mochten wij als eersten deze gin puur proeven. De smaak was echt heel bijzonder en weet je wat grappig is? Als het glas leeg is en je laat het even staan, je ruikt er later aan, dan ruik je echt de geur van hout en vanille. Dat was echt een heel bijzondere ervaring.

Om het 5-jarige bestaan van het eigenzinnige Schiedamse gin-merk smaakvol te vieren brengt Bobby’s Dry Gin een unieke 5 year single cask gin uit: Bobby’s Special Edition. De Special Edition, die in een gelimiteerde oplage van 1.000 flessen wordt uitgebracht, is een perfecte balans tussen de frisse, oosterse tonen van Bobby’s Dry Gin en een 5 jaar gelagerde Notaris moutwijnjenever. De rijping op hout geeft de Special Edition een complexe, extra dimensie. De Special Edition is vanaf medio oktober verkrijgbaar en kost €99,95.

Bobby’s Dry Gin
Bobby’s Dry Gin is een high-end Schiedams gin-merk dat in 2014 is opgericht door Sebastiaan van Bokkel. Met zijn gin houdt hij het familierecept levend dat zijn Molukse grootvader Jacobus ‘Bobby’ Alfons ooit creeerde. Bobby’s Dry Gin is een combinatie van de traditionele Schiedamse jenever en acht Indonesische kruiden en specerijen, zoals kruidnagel, citroengras, kaneel en korianderzaad. Bobby’s Dry Gin wordt gedistilleerd door Herman Jansen, de toonaangevende distilleerderij uit de jeneverhoofdstad van de wereld, Schiedam. Inmiddels wordt Bobby’s in 46 landen verkocht.

Meer informatie over Bobby’s Special Edition

Website: https://bobbysdrygin.com/
Instagram: Bobby’s Dry Gin
Inhoud: 700ml, 42% alc

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie