Danicci: Ik houd van glimmers!

Glimmers

Als een kraai vlieg ik af op alles dat glimt!

Glimmers, ik houd ervan, maar welke vrouw niet? Okee, de een misschien iets minder dan de ander, maar als we uit gaan doen we toch op zijn minst iets van een glimmertje aan. Waar of niet waar?

Bijouterie is het mooie woord misschien voor glimmers. Je netjes aankleden voor een feestje of juist casual voor de boodschappen, even de finishing touch met een bijou maakt het wel af. Ik houd absoluut niet van rommel, het mag er van mij wel afstralen dat het mooi en kwaliteit is. Je hebt wel eens van die bijou winkels waar je een mandje bij de ingang pakt en vervolgens je mandje met sieraden kunt volgooien met prijzen vanaf Euro 2,50. Nou het nep straalt ervan af, meestal worden je oren of vingers zwart tijdens het dragen en de goud- of zilverkleur verdwijnt sowieso binnen een week. Dat is dus wat ik precies niet wil.

Zo’n drie jaar geleden kocht ik drie ringen van Danicci. Graag wil ik eerst vertellen wat zo leuk is aan Danicci. Je kunt deze sieraden namelijk iedere dag een ander knopje geven, zodat je het kan aanpassen bij je outfit of mood. Wil je voor opvallen, feestelijk en groots gaan, dan kies je voor grote opzetstukjes. Ga je liever voor gedistingeerd, klassiek en fijn, dan hebben ze hier ook een grote keuze in knopjes in. Maar het allerbelangrijkste is dat de kwaliteit zo super is, dat deze ringen en steentjes dus niet verkleuren of whatsoever. Sommige steentjes zijn overigens ook echt zoals de amethist en de jade.

Intussen is de collectie wel uitgebreid. De keuze in het aantal opzet-knopjes is vergroot, er zijn nu ook bijpassende oorbellen bij te krijgen. Naast oorbellen zijn er ook super leuke armbandjes. Wat helemaal gaaf is, er zijn ook brillen! Ja brillen! Op de pootjes van de bril kun je ook knopjes draaien, ik was en ben er helemaal gek op.

Genoeg bling bling mogelijkheden dus. De armbandjes zijn overigens verstelbaar en in verschillende groottes te krijgen. Zo kun je ook een moeder/dochter moment creëren. Samen een bandje uitkiezen, een knopje en dan natuurlijk samen showen. Kortom, jullie merken wel dat ik echt heel erg enthousiast over Danicci ben.

Ga even kijken op hun site! Als je nu een knoop-armbandje uitkiest, betaal je alleen voor het knopje. Beter gezegd, je krijgt een bandje kado bij het uitkiezen van opzetknopje! Alvast een leuk kano-idee voor de feestmaanden. Ik zeg: “Je kunt het maar beter in huis hebben!”

X

Glimmers

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie