Alles voor een zuivere huid!

Weleda

Soms vraag ik mezelf:  “gaat het dan nooit over?”

Puistjes, meeëters of oneffenheden, ik heb er nog altijd last van. Eet ik anders of vet, gebruik ik bijvoorbeeld een vette zonnecreme  of ben ik ongesteld: mijn huid heeft er nog altijd last van. Maar als ik om me heen kijk en luister, ben ik zeker niet de enige. Soms komt er een vriendin binnen en zegt dan “poeh, ik heb een vreselijke puist…. “. Meestal moet ik dan nog wel even goed kijken, maar dat geldt dan waarschijnlijk hetzelfde voor mij.

Wanneer ik er ook last van kan hebben, is als ik een stad bezoek. Ik merk wanneer ik een paar dagen in zo’n stad heb rond gebanjerd, het direct invloed heeft op mijn huid. Ik probeer continue wel mijn handen te wassen, maar volgens mij hebben al die vieze luchten, uitlaatgassen etc. een slechte invloed op mijn huid. De laatste keer had ik het redelijk onder controle, want ik had wat spulletjes van Weleda bij me, die een nieuwe zuiverende gezichtsverzorging heeft.

Weleda heeft namelijk een 100% natuurlijke verzorgingslijn speciaal voor de onzuivere huid. Weleda Zuiverende Gezichtsverzorging vermindert doeltreffend puistjes en mee-eters dankzij de milde formule op basis van natuurlijke ingrediënten met een antibacteriële en zuiverende werking. Dus goed voor als je er last van hebt, maar ook zeker om het te voorkomen!

Welke oplossing biedt Weleda Zuiverende Gezichtsverzorging?

De lijn bestaat uit vier producten die samen een complete verzorging bieden voor de onzuivere huid: een reinigingsgel, een lichte gezichtscrème, een SOS anti-puistjes gel om onzuiverheden aan te stippen en een concealer om deze subtiel te camoufleren. Elk product reinigt grondig en werk antibacterieel. De producten werken zuiverend, kalmerend en verzachtend. De combinatie van ingrediënten bestrijdt de bacteriën die een onzuivere huid veroorzaken en zorgt voor een stralende en gezonde huid. En dit op een heel milde manier zonder uit te drogen, want een onzuivere huid heeft het al moeilijk genoeg.

Ik gebruik het, maar ook mijn dochter van 19 jaar. We zijn er beiden heel tevreden over. Voor meer vragen, ga naar www.Weleda.nl.

Weleda

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie