Schoenentrends voor de herfst en winter

Zijn jullie trouw aan een schoenenmerk?

Trouw aan een schoenenmerk of überhaupt aan een kledingmerk ben ik niet. Wel ben ik fan van een aantal merken en daarnaast merk ik, omdat je toch een eigen stijl hebt, je vaak naar bepaalde merken ongemerkt grijpt. Vaak zonder dat je van te voren weet dat het dit of dat merk is. Dat heb ik ook bij schoenen en merk de laatste tijd dat ik toch redelijk trouw aan Angulus ben.

Angulus varieert erg in hun stijl, maar stralen wel ‘fashion’, kwaliteit en degelijkheid uit. Ik kan  goed een avond dansen op hoge hakken, maar waarom zou je als je het ook op een ietwat comfortabeler en net zo’n charmant hakje kunt doen van Angulus.

Cowboy boots

Deze winter vind ik hun collectie van Cowboy boots heel sterk. Vroeger heb ik ze ook gehad, de laarzen met spitse punten en schuine, afgesleten hakken. Maar hea, stiekem vind ik dat dat niet meer helemaal bij mij past en dan zijn deze van Angulus echt een prachtige tegenhanger. Ze zijn stoer, modieus en toch elegant.

Overigens heeft Angulus ook een hele toffe collectie voor mannen en kinderen!

Angulus AW1920

Het Deense Angulus heeft meer dan een eeuw ervaring met het maken van kwaliteitsschoenen in originele, fashionable designs. De ontwerpen hebben iets nostalgisch, maar ogen toch modern. De kunst hiervoor is afgekeken bij de beste kinderschoenen, die honderd jaar geleden in handen van een eenvoudige schoenmaker ontstonden.

Dit vakmanschap is uiteraard weer terug te zien in de AW1920 collectie. Hierin vinden we veel stoere cowboy boots gemaakt van rijke materialen. Het voetbed is fantastisch zoals we dat van Angulus gewend zijn. Dat maakt deze cowboy laarsjes tot een niet te missen mode-item van dit seizoen.

Angulus Angulus

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie