Proud to wear L’Anza…

L'ANZA

L’ANZA het enige merk dat écht herstelt

Ik ga op vakantie en neem mee… Zullen we een wedje doen? Ik wed dat jullie haar op de allerlaatste plaats komt. In jullie koffer gaat kleding, schoenen en huidverzorging mee, maar aan het haar wordt even niet gedacht. Fout nummer 1, bij mij in ieder geval. Maar ik heb daar verandering in gebracht. Ik heb geen zin meer in futloos en uitgedroogd haar.

Vanaf april tot en met oktober breng ik veel tijd door in Spanje. Ik kijk, of beter gezegd ‘keek’, altijd met verbazing om mee heen naar hoe alle Spaanse dames flaneren over de boulevard met hun kapsel pico bello in orde! Hoe doen ze dat? Hoe kon het dat ik dat niet voor elkaar kreeg, maar altijd met maskers in de weer was en na het modelleren het enigszins een mooie gloed gaf met haarolie? Maar ik heb eerlijk ondervonden dat die tijd voorbij is. L’ANZA heeft mij geleerd dat je je haar niet van buitenaf, maar juist van binnenaf moet verwennen. En het resultaat mag er zijn!

Mijn haar is vaak droog, futloos en niet in model te krijgen gedurende de zomermaanden. De invloeden van zon, zee en chloor moeten we niet onderschatten. Het is niet best voor je haar. Ik heb drie producten in huis gehaald: de White Tea Shampoo, de Manuka Honey conditioner en voor het beschermen tijdens het föhnen het Neem Plant Silk Serum. Intussen ben ik drie weken onderweg en kan zien dat het zijn natuurlijke glans en elasticiteit terug heeft gekregen en ziet er weer jeugdig en gezond uit. Als ik niet droog met de föhn, gebruik ik het serum niet. Dan laat ik de conditioner zijn werk doen. En een klein, maar niet geheel onbelangrijk deel: het ruikt zo ontzettend lekker!

Over L’ANZA

L’ANZA gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste, gezondste haar. Terwijl veel haarverzorgingsseries claimen dat zij het haar verzorgen, is L’ANZA het enige merk dat in staat is om het haar te herstellen. Dankzij het Keratin Healing System, drievoudige UV kleurbescherming, Nano Science Delivery System, sulfaatvrije shampoos, en het Flower Shield Complex, HERSTELT, VERZEGELT & BESCHERMT L’ANZA elk haartype en biedt het maximale glans en kleuren die langer houden!

Heb jij ook last van slap en kwetsbaar haar? Dan geeft L’ANZA naar mijn idee de oplossing.

L'ANZA

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie