Ibu Jewels, te mooi om waar te zijn!

“Handmade Jewelry with Passion”

Zoveel positieve reacties als ik heb gekregen op deze super leuke, maar zeker ook charmante, mooie armbandjes, was totaal niet onverwachts. Ikzelf viel als een blok voor deze bandjes. Je kunt ze met veel tegelijk, maar ook op zichzelf dragen.

De armbandjes van Ibu Jewels worden op Bali gemaakt door dames met een totale passie voor hun werk. Dat kun je ook wel zien, ieder stuk is een kunstwerkje op zich. Ibu staat voor “vrouw”. Het is een mooie gedachte dat dit sieraad gemaakt is door vrouwen voor vrouwen.

Deze armbandjes kun je zowel sportief als chic dragen. Je kunt ze aanpassen qua kleur bij iedere creatie. De simpele fijnere kettinkjes zijn ook leuk om bij je horloge te combineren. Meerdere variaties en toepassingen zijn mogelijk, dat maakt deze bandjes zo ongelooflijk veelzijdig.

In de nieuwe collectie zijn herfstkleuren opgenomen. De goudkleurige zijn natuurlijk geweldig straks voor de feestdagen. Dat maakt Ibu Jewels nogmaals zo ongelooflijk uniek, je raakt er eigenlijk nooit op uit gekeken. Als ik ze draag, trekt het ook mijn aandacht. Ik vind ieder bandje mooi op zichzelf, maar te leuk om te kunnen combineren.

Ibu jewels Ibu jewels

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie