Huidverzorging van Tunap Sports Benelux!

Tunap sports

Hoe kan ik jullie overtuigen?

Als ambassadrice van en blogger over een product sta je ergens achter! Waarom dat ik fan ben van dit merk ga ik proberen uit te leggen. Ik vind namelijk dat je ten alle tijden iets moet schrijven over een product waar je zelf ook mee werkt. Hoe geloofwaardig ben je anders? En natuurlijk voor dat ik het vergeet met de code “Shopaholiekmama_TS_2019” krijg je 15 % korting!

Maar goed, Tunap Sports is op mijn pad gekomen via mijn eigen sportclub Yousportz. Ook ben ik bekend met de eigenaar van dit super product, maar dat mag nooit alleen hierom tot een positieve conclusie komen. De huidverzorging of wel ‘bodycare’ bestaat uit een zonnecreme (SPF50), een aftersun, een recovery sportgel, een douchegel en een bodylotion.

De bodycare-producten zijn heel gebruiksvriendelijk. De term “spray and go” kun je letterlijk nemen. De zonnecrème spray je op en legt als het ware een soort filter over je huid. Deze voelt totaal niet vet of kleverig aan, je bent alleen wel voor de nodige uren goed beschermd. Daarna thuis sprayen met de aftersun en je huid voelt heerlijk zacht aan.

De douchegel ruikt zo ongelooflijk lekker. Of je nu bezweet van het strand komt of onder de douch kruipt na het sporten, van deze douchegel kikker je zo ongelooflijk op. De bodylotion spray je op en hoef je eigenlijk nauwelijks uit te smeren. Dus ja, ik ben ongelooflijk fan geworden van deze producten van Tunap Sports en ben blij dat ik dit merk mag vertegenwoordigen.

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen overtuigen. Google even naar de site en vergeet niet de kortingscode te gebruiken.

Succes!

Tunap Sports

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie