Ondanks de zomer: Booty-trends AW2019/2020

Angulus

Al “in the mood” for boots?

Check hier voor de gave collectie voor aankomende winter van Angulus!

Okee, ik snap het! Iedereen ligt bijna op een strandbed of beklimt bergen en dan komen wij aan met winterschoenen! Maar, hea, ik weet zeker dat er heel veel onder ons zijn, ik maak mezelf daar ook schuldig aan, dat jullie zo maar op jullie zonnebed collecties voor aankomend seizoen liggen te scrollen! Bekijk dan zeker deze gave collectie van Angulus!

Ik ben echt fan van ANGULUS schoenen alleen al om het voetbed! Of de schoenen nu hakken hebben of bijna plateauzolen, ze blijven comfortabel lopen. En ja, ik houd het er een dag op vol. Wat ik super gaaf vind aan deze collectie zijn de cowboy boots. Persoonlijk vind ik namelijk dat ik op mijn leeftijd niet meer mee moet willen doen met de extreme booty trend. En deze zijn juist super chic, beschaafd en toch dus heel modieus.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze laarsjes vinden. Natuurlijk heb ik foto’s erbij gedaan van verschillende modellen, dit om jullie te laten zien dat je met Angulus vele kanten op kunt.

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie