Met Largo creëer je de dierbaarste herinneringen

Largo

Een zorgeloze vakantie in een accommodatie van Largo

Deze week maakte ik kennis met de organisatie van Largo Vakantiewoningen. Tijdens een golfclinic in het Amsterdamse Bos was het mogelijk een prijs van Euro 1.000 te winnen voor een goed doel. Ik twijfelde geen moment en deed mee met als hoofddoel de prijs binnen te slepen voor Stichting Ferenc. Largo stelde deze prijs ter beschikking en ik begrijp nu wel waarom!

Largo staat voor het creëren van onvergetelijke herinnering met familie, geliefden, vrienden, kennissen etc. Ze verhuren accommodatie in de meest exclusieve vorm van een klein appartement tot een grote villa voor 12 personen. Bestemmingen zijn verdeeld over Nederland en Europa. Lees hieronder verder!

Over LARGO

Mensen een dierbare (vakantie)herinnering geven door ze optimaal te laten genieten van exclusieve en luxe accommodaties op unieke toplocaties. Dat is het uitgangspunt van LARGO. Sinds 2014 biedt LARGO meer dan 260 stijlvolle, full-service accommodaties van internationale allure aan de Noordzeekust, villa’s die vergelijkbaar zijn met vakantiewoningen in wereldse bestemmingen als Marbella of Saint-Tropez. Bestemmingen waar jij je thuis voelt door de kleinschalige opzet, het comfort en de privacy van luxe en riante villa’s in de mooiste natuurgebieden van Nederland. De villa’s van LARGO zijn gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen, zijn ruim opgezet, voorzien van een huiselijke en relaxte sfeer en uitgerust met de modernste voorzieningen die zorgen voor ultieme rust en comfort.

Bekijk de foto’s en ik ben overtuigd dat jullie net zo verkocht zijn als ik. Ik ben niet echt van de vakantieparken, maar dit is veel kleinschaliger en zo prachtig. Dan voel je je echt in de zevende hemel en het genieten wordt nog naar een hoger plan gebracht. Mijn zomer vakantie staat al vol gepland, maar ik zou het geweldig vinden om in november bijvoorbeeld nog een lang weekend met vriendinnen door te brengen. Zij hebben precies wat wij zoeken, dus ik ga er maar eens voor zitten!

Meer informatie vinden jullie op:

Largo Largo Largo

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie