Beautysalon at home met Kruidvat!

Maskers

Maskers, who doesn’t love them?

De zomer is in volle gang en de vakanties staan voor de deur. Juist gedurende deze dagen dat we vaak later naar bed gaan, intenser genieten van het buiten zijn, hebben we snel de neiging om onze verzorging over te slaan. Want, kort door de bocht, het kost te veel tijd. Verstandig is het niet, want juist nu hebben we het extra nodig.

Een maskertje op zijn tijd is niet meer dan een goede opkikker voor het gezicht. En juist nu heeft Kruidvat in het roulerende Catch & Shine assortiment vier nieuwe fruitige gezichtsmaskers toegevoegd.

Dus kom gelijk in zomerse sferen met de Peel-off Mask Coco, ruikt heerlijk naar kokos en dit masker verzorgt en hydrateert de huid tegelijkertijd!

Ben je meer fan van een jelly masker? Gebruik dan de Jelly Mask Watermelon, met watermeloenextract en hyaluronzuur een echte dorstlesser voor de huid.

Wil je een te gekke selfie maken op vakantie met fruit op je gezicht? Hilarisch natuurlijk, gebruik dan de Slices Sheet Mask Lemon of Slices Sheet Mask Cucumber.  Eventueel kun je deze aanvullen met verfrissende schijfjes citroenmasker voor een energieboost of juist plakjes komkommermasker om de huid te verkoelen, hydrateren en kalmeren. Ik heb ze in ieder geval alvast klaar gelegd om mee te nemen op vakantie.

Zomer tip: leg het masker voor gebruik in de koelkast voor een extra ‘cool kick’.

De maskers zijn vanaf nu te koop voor € 0,99 per stuk en zoals altijd geldt OP=OP bij Kruidvat!

Maskers
Komkommer gel masker, ideaal voor op vakantie!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie