Absolutely Fabulous met Absolution

Absolution

Herontdekken van schoonheid!

De zon staat hoog aan de hemel, het liefst flaneren we in onze ‘perfect’ outfit en stralen we van oor tot oor. Dat is min of meer het perfecte plaatje, maar dat komt niet vanzelf. Absolutely Fabulous zou ik het willen noemen, maar is dat ook reëel?

Het blijft altijd lastig om de resultaten van een huidverzorging te zien. We willen zo graag dat onze rimpels iets verminderen of nog beter verdwijnen, maar we weten allemaal dat dat niet reëel is. Wel kunnen we onze huid goed verzorgen met als resultaat dat de veroudering van de huid iets tegen wordt gehouden. We willen vooral de beste resultaten behalen op de meest efficiënte manier.

Daarnaast zoeken we een balans tussen gezond leven, eten en milieubewuste levensstijl. Ook ik word aangetrokken door biologisch gecertifieerde producten, steeds meer. Met zoveel dingen in het leven heb je ook over jouw looks het heft in eigen handen. Doe je niets of houd je er een ongezonde levensstijl op na, dan kun je dat aan iemand afzien. Excuses als ik iemand beledig, maar als je rookt of drinkt dan straal je dat uit.

Maar Absolutely Fabulous… het kan;). Ik ben al een poosje met  Absolution in de weer en heb echt het idee dat ik straal. Mijn huid heeft geen oneffenheden en ziet er gezond en verzorgd uit. Ik reinig de huid goed met een zachte reinigingsgel (La crème douche demaquillante). Ik verzorg mijn huid met een serum (le booster lift), oogcreme  (la crème reparatrice regard) en een dagverzorging (la crème du jour) .

Het serum is overigens “het beauty product van het jaar 2019”. Na gebruik van dit serum voel je ook een liftend gevoel, een strak trekkend gevoel. Heerlijk vind ik het. Uiteindelijk geeft een stralende, jeugdige indruk van de huid.

Nieuw is voor mij een soort reinigingsspons: L’Eponge Konjak. Deze natuurlijke spons is gemaakt van de wortels van de Aziatische Konnyaku plant, in Japan al van oudsher gebruikt voor schoonheidsbehandelingen. In een paar minuten masseert, stimuleert en verheldert de spons uw huid, die daarna heel zacht aanvoelt. Als ik dit ’s avonds doe, voelt mijn huid heerlijk zacht aan en ’s ochtends voel ik dat nog steeds wanneer ik de huidverzorging aanbreng.

Ik ben erg blij met Absolution. Heb echt het gevoel dat het iets doet, dat het tijd even stil zet. Juist de afgelopen jaren heb ik namelijk het idee dat de huid meer nodig heeft en als je niet op let harder achteruit gaat. Met Absolution voel ik nu dat ik dat onder controle heb. Voorlopig voor mij dus even Absolutely Fabulous met Absolution!

Absolution

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie