Back on track: Terug op het goede pad!

Back on track

Na mijn dip weer helemaal back on track!

Vorige week schreef ik over mijn dipje in het trainen. Weken trainen, weken voeding bijhouden en eigenlijk met weinig resultaat. Hormonen schommelen heen en weer en vocht was waarschijnlijk ook een boosdoener in het warme Spanje. Ik ben bij terugkomst, ondanks dat ik in Spanje ook bijna iedere dag in de sportschool hing, weer hard van start gegaan. Eén van de trainingen die ik afgelopen week deed bij Yousportz, was een “bodytec” training van 20 minuten…

Ik hoor jullie denken 20 minuten… Nee serieus, je kon me bij elkaar rapen. 20 minuten onder stroom, zoals ik het noem, geeft zo’n onwijze voldoening. Als je het goed doet, kun je dus geen pap meer zeggen. Dat was bij mij het geval. Natuurlijk had ik woensdag ook al getraind en vrijdag was ik er ook weer. Ik ga er dan weer even helemaal voor!

Wel vecht ik even tegen een ander dingetje… Ik heb waarschijnlijk voor het eerst hooikoorts in mijn leven! Altijd heb ik gedacht “wat heb ik geluk dat ik dat niet heb”. Niet dus… Een allergie bouw je op zonder dat je je dat beseft. Deze lente schijnt het pollengehalte extreem te zijn en zijn er meerderen die hier last van hebben. Ik heb intussen twee mensen gesproken die het ook ineens hebben, dus hopelijk kom ik er met een “keertje” van af! Maar het betekent wel dat ik iets minder lucht heb op dit moment, het geeft een benauwd gevoel, dus conditioneel kan ik niet echt voluit gaan.

Dit laatste neem ik voor lief, ik ben lekker bezig en voel dat het weer de goede kant op gaat. Lekker bezig zijn, dat doet me goed. Morgen, ja zelfs op zondag, ga ik even een uurtje en daarna lekker vaderdag vieren.

Hoe ziet jullie zondag eruit?

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie