Sleehakken, ik ben eraan verslaafd!

Sleehakken

De hit van deze zomer: Sleehakken!

WINACTIE

In combinatie met een flair broek zijn hakken noodzakelijk. Deze broeken vallen meestal iets langer en vind ik het persoonlijk prachtig als je hier hakken onder draagt. Het maakt je ook langer, logisch, maar het komt het totaal beeld zo ten goede. Heb je een lange dag in het vooruitzicht dan zijn sleehakken de uitkomst.

Sleehakken, ik vind ze geweldig. Je hebt ze in alle hoogtes, maar mijn voorkeur gaat uit naar hoge sleehakken het liefst met ietwat een plateauzool. Fantastisch! Deze zomer zie je ze meer dan ooit, in alle kleuren en materialen. Ook metallic is helemaal hip, je ziet veel zilver en goud. Lekker bling, bling en ‘we love it’. En nu ga ik jullie verrassen! Ik heb ze gevonden: metallic sleehakken!

Ja daar word ik gelukkig van. In het Spaans is dat “Feliz” en wat een toeval dat ik deze magische schoen gevonden heb op de site van “Felizshoes“. Felizshoes heeft een hele pagina gewijd aan espadrilles in lage en hogere hakken. Het maken van een keuze was in eerste instantie moeilijk tot ik deze zilveren zag. Ze zijn er ook in het brons en in de kleur fumo (metallic) overigens, ook beide super gaaf!

In het begin sprak ik over de flair broek, maar in combinatie met een maxi-dress geven deze sleehakken een ‘bohemian‘ look. Ik begrijp overigens wel dat velen deze hakken te hoog vinden. Gelukkig zijn er lagere versies waarom je gemakkelijk een dagje kunt winkelen!

Mocht je toch zoiets hebben, die hakken zijn me gewoon teveel, dan heeft Felizshoes geweldige veter-espadrilles, slippers, laarzen, tassen, hoeden en prachtige sneakers. De schoenen van Feliz zijn overigens met de hand gemaakt. Feliz kenmerkt zich door het vakmanschap en de pure materialen.

Check de leuke witactie op mijn instagram account: Marieke_hagesteijn

SleehakkenSleehakken

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie