In gevecht met mijn challenge….

Gefocust, maar weinig resultaat voor mijn challenge!

Misschien is het dat juist wel, ik ben te veel gefocust! Ik weet het niet, ik baal, het frustreert me, maar ik doe onwijs mijn best, maar het resultaat is nog steeds niet wat ik ervan had gehoopt. Wat gaat er mis?

Vanochtend overkwam het me weer. Ik was qua gewicht best goed in de richting, maar vanochtend ging ik staan en was gewoon weer terug op mijn oude gewicht. Direct vraag ik me dan af wat ik gisteren allemaal gedaan en gegeten heb. Nou ik kan jullie vertellen, ik mag misschien heel af en toe ergens een kleine cheat hebben, maar ik doe absoluut geen gekke dingen. Van de week heb ik toevallig pizza gegeten. Tja wat heet, de binnenkant! Mijn man heeft de korsten opgegeten en ik kan jullie verzekeren: de pizza was mega dun en krokant. Precies zoals die voor mij moet zijn. Geen alcohol!

Gisteren heb ik me nergens toe laten verleiden. Ik heb gesport en gezond gegeten. Zelfs tuna tataki! Nou als er iets is dat weinig caloriën telt, is dat het wel. Maar helaas pindakaas, niks eraf, alles erbij… Zou het komen door het klimaat? Houd ik hier meer vocht vast? Komt het door de overgang, dat het gevecht bijna zinloos is? Ik word er soms een beetje moedeloos van. Het zijn maar 2 a 3 kilo’s en ze willen er gewoon niet af.

Een paar jaar geleden heb ik me onderworpen aan een koolhydraatarm(loos) dieet. Dat werkte als een raket. Maar ja dat is wel een paar jaar geleden en hoe ik het ook nu probeer, het lukt niet. Ondanks dat ik nog steeds echt niets te klagen heb, want mijn familie kijkt me echt aan of ik gek ben, knaagt het aan me. En dat laatste denk ik is het grootste probleem. Misschien moet ik de weegschaal even loslaten en gewoon mijn ding gaan doen. Wie weet wat het nog in een maand tijd oplevert…

Ik geef nog niet op of toe…

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie