De nieuwste beauty must-haves” voor deze zomer

Beauty must-haves

Beauty must-haves voor op jouw toilettafel!

Zo rondsnuffelend in de stad kom je de leukste dingen tegen, het gaat kriebelen en eigenlijk wil je het graag hebben. Ik heb een paar “Beauty” Must-haves op een rijtje gezet en voor een leuke prijs. Ik ben benieuwd of jij deze items ook geweldig vindt.

Pepe Jeans
Ik werd betoverd in eerste instantie door de “looks” van deze prachtige fles, maar de heerlijke zoete, frisse geur geeft je direct het gevoel van de zomer.Pepe Jeans Parfum is geïnspireerd door het karakter van het modemerk. De Pepe Jeans geuren komen uit in een cocktailglas voor haar en een cocktailshaker voor hem. Extra elegante details zijn de kleine kristallen gesneden prisma vakjes in combinatie met metaal.
B.A.E. (Before Anything Else) by HEMA
Ik ben altijd weer verbaasd over de kwaliteit van de HEMA. Sorry voor deze uitspraak, maar ik ben echt fan van de prijs / kwaliteit verhouding en koop met regelmaat spullen hier. In week 25 komt B.A.E. by HEMA met een limited edition back to school collectie. Naast handige schoolspullen óók make-up producten als lipgloss met licht plumping effect, oogschaduw met matte finish, loose powder highlighter (divine dust) en als laatste solide parfums (in de mood for balsems).

Beauty must-haves

Weleda

Sinds mijn marathon in april ben ik ook fan van Weleda. En nu ben ik echt een bofferd, want ze hebben een crème met factor. Maar natuurlijk is er nog meer! Tijdens de warmste maanden van het jaar wil je je huid verzorgen én verfrissen. De summer musthaves van Weleda zijn: Berken Douchepeeling, Duindoorn Bodylotion, Edelweiss Zonnelotion SPF30, Skin Food Light en Summer Garden Shower met de exotische geur van ylang ylang en citroen. Deze douchecrème met biologische sesamolie houdt de vochtbalans van je huid op peil. De milde plantaardige wasactieve stoffen reinigen zacht en drogen je huid niet uit.
Beauty must-haves
Succes met shoppen, ik ben echt blij met mijn nieuwe aanwinsten!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie