Bij tropische temperaturen hoort een tropische verwennerij!

Verzorgingsproducten met tropische geuren

Kruidvat heeft speciaal voor de zomer een aantal populaire producten in een tropisch jasje gestoken. Aan de limited edition zijn ook drie nieuwe producten toegevoegd: een douchegel met de geur van kokos & ananas en twee handmousses in de varianten meloen en mandarijn. Ze ruiken heerlijk zomers en staan ook nog eens leuk in je badkamer!

Waan je in een tropisch paradijs

Met de nieuwe limited edition douchegel waan je je op een exotisch eiland door de geur van kokos & ananas. De douchegel schuimt lekker, wat zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid. Ook de handen kunnen door het aanhoudende ‘Nederlandse weer’ wel wat extra verzorging gebruiken. Probeer de nieuwe handmousse voor fluweelzachte en gehydrateerde handen. De mousse is luchtig en romig en ruikt lekker naar mandarijn of meloen.

Verzorg je haar

Verzorg je haar en laat het glanzen met de Kruidvat Limited Edition Tropical Shampoo en Crèmespoeling. De producten hebben een frisse, fruitige geur van perzik en citrus en bevatten pro- vitamine B5 waardoor beiden geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Maak je haarroutine af met deKruidvat Limited Edition Moroccan Argan Haarolie. De arganolie voedt en verzacht je haar intensief waardoor je haar er soepel, zacht en pluisvrij uitziet. Het product kan op zowel droog als vochtig haar gebruikt worden. Wil je een dag overslaan of geen tijd om je haren te wassen? Gebruik dan de Kruidvat Limited Edition Droogshampoo. De droogshampoo verfrist het haar tussen de wasbeurten door. De formule neemt het vet op en maakt het haar licht en luchtig.

Hair no more!

Of je nu scheert of waxt, bij Kruidvat kun je altijd terecht! Liever een langere tijd geen last van ongewenste haartjes? Gebruik dan de Kruidvat Limited Edition Ontharingsstrips. De strips bevatten verzorgende amandelolie en zijn parfum- en kleurstoffenvrij. De vochtinbrengende doekjes met vitamine E zijn ideaal als nabehandeling. Wil je even snel haartjes weghalen? Gebruik dan de Kruidvat Limited Edition Wegwerpscheermesjes en Kruidvat Limited Edition Sensitive Scheergel. Scheerprobleemloos je gevoelige huid met de scheergel, die aloë vera bevat en de huid kalmeert. Haal vervolgens de haartjes weg met de wegwerpscheermesjes. Deze zijn voorzien van een soft grip handvat en glijstrip waardoor je moeiteloos over de huid glijdt. Elk mesje is voor veiligheidsredenen voorzien van een beschermkapje.

In de watten leggen

Wattenschijfjes en wattenstaafjes kunnen niet ontbreken in je dagelijkse make-up en skincare routine. Per ongeluk mascara naast je wimpers gekregen? Haal het makkelijk weg met de Kruidvat Limited Edition Wattenstaafjes. Gebruik de Kruidvat Limited Edition Wattenschijfjes om make-up te verwijderen en met een schoon gezicht naar bed te gaan. Ook verkrijgbaar in een 3-pack.

Verzorgende handzeep

Ben je op zoek naar een verzorgende handzeep? Gebruik de Kruidvat Limited Edition Handzeep Aloë Vera om je handen te reinigen en verzorgen. Door de aloë vera gel droogt de huid niet uit. Tevens heeft de handzeep een fijne lentefrisse geur en is het pH-huidneutraal.

Hydratatie, energieboost en lekkere trek

Herkenbaar scenario: je bent gezellig aan het winkelen maar krijgt ineens enorme dorst omdat je niet genoeg hebt gedronken. Gelukkig is er altijd een Kruidvat winkel in de buurt waar je Kruidvat Limited Edition Aqua Mineral Water kunt kopen voor (extra) hydratatie. Heb je een instant energieboost nodig? Dan is de Kruidvat Limited Edition Power Booster Energy Drink geschikt voor jou. Ook nog zin in een lekkernijtje? Haal dan de Kruidvat Limited Edition Salmiak Mix voor de lekkere trek, bestaande uit alle salmiaktoppers.

En dit alles voor prijzen tussen de 0,59 en 2,49, dus waar wachten we nog op! De Kruidvat limited edition producten zijn vanaf nu verkrijgbaar – zolang de voorraad strekt – bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie