Vakantie betekent voor mij boeken verslinden!

Vakantie

Lezen jullie ook veel boeken op vakantie?

Als ik thuis ben, gun ik mezelf op een of andere manier niet de tijd om een boek te lezen. Ja, de krant lees ik trouw en een paar tijdschriften om op de hoogte te blijven van het een of ander. Maar boeken, het lijkt wel of ik op zie tegen de dikte! En ja in Spanje maakt het niet uit, je leest even en je legt je boek weer weg. Dat gaat automatisch zo en ik kan me dan echt verliezen in een mooi of spannend verhaal.

Aanstaand weekend mag ik weer;). Ik heb een spannend boek van Ellen de Vriend in mijn koffertje zitten: “Pain au Chocolat”. Eerlijk gezegd kan ik niet wachten om te beginnen, maar nog even geduld dus.

Waar gaat het boek over?

Nadine en Mark hebben genoeg van alle verplichtingen en het gehaast in Nederland en vertrekken met hun vier dochters naar de Franse Auvergne. Daar hebben ze een kleine camping op het platteland overgenomen, omgeven door weilanden, heuvels en bossen. Er ligt een prachtig leven in het verschiet, maar er moet nog veel gebeuren. De oproep om een paar weken mee te helpen tegen kost en inwoning, levert een gezellige groep op.

Maar dan meldt zich een nieuwe vrijwilliger en Nadine krijgt de schrik van haar leven. Ze kent hem en weet waarvoor hij komt. Het gaat om een gebeurtenis die ze altijd voor Mark heeft verzwegen. En dat wil ze graag zo houden…

Zijn jullie ook direct getriggerd om te gaan lezen? Kijk dan even op de site van Karakter Uitgevers.

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie