Thuis een spa creëren, nemen jullie er de tijd voor?

Urtekram

Af en toe even aandacht voor jezelf met Urtekram

Als ik op dagen zoals deze naar buiten kijk, word ik toch een beetje chagrijnig. Terug uit Spanje verlang ik naar zon, terrasavonden en een leven buiten. Het was er even, maar nu terug naar 11 graden is toch echt niet leuk! Dus als alternatief heb ik maar een ‘spa-moment’ voor mezelf gecreëerd en lekker thuis!

Doen jullie dat ook wel eens even? Misschien als iedereen de deur uit is? Heerlijk douchen, scheren, scrubben en jezelf verwennen met een lekkere lotion? Ik doe het eigenlijk wel regelmatig, zoveel moeite is het niet. Wat ik niet echt zo heel vaak doe is serieus scrubben en ondanks mijn nu mooie bruine huid wil ik me graag ontdoen van dode huidcellen en serieus ‘het voelt zo lekker zacht aan erna’! Je krijgt bijna de neiging om zelf iedere keer over je benen te strijken haha.

Een bodymilk of lotion vind ik wel heel persoonlijk. Ik ben gek op de producten van Urtekram, maar dit zit hem met name in het feit dat het volledig natuurlijk is. Bij Urtekram ligt de nadruk op een natuurlijke, eenvoudige en pure lifestyle. Bij mij is dat net zo, ik wil graag iets goeds in handen hebben dat doet wat het zegt: “what you see is what you get”.

Zo is de Green Matcha Energizing Body Milk op dit moment dat mijn ‘body’ echt nodig heeft. Ik geef zoveel energie weg aan sport dat ik mezelf dit extraatje zelf geef. Deze body milk helpt om de huid weer in balans te brengen en te beschermen tegen de verontreiniging van de stad. En eerlijk we wonen hier niet op het beste stukje Nederland… De scrub en cellulitis olie zijn een extraatje tijdens mijn spa moment.

Ik ben benieuwd naar jullie verhalen, hoe jullie het aanpakken of liever naar de wellness gaan.

X

Urtekram
Jezelf verwennen mag best af en toe, ik doe het met Urtekram

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie