Modebewust lezend de zomer door!

Babsee

Babsee, zonnebrillen met leesdeel!

Ik geef het toe, ik ben ijdel! En dan is er één ding waar ik echt op bespaard heb en dat is een zonnebril op sterkte. Al een paar jaar zat ik te stunten met twee brillen over elkaar heen, gewoon ook omdat ik nog geen leuke ‘lees’ zonnebril had gevonden. En op het strand had ik tot nu toe altijd nog genoeg licht om te kunnen lezen.

Nu heb ik eindelijk een topbril gevonden! Een zonnebril met een leesgedeelte en nog stylish ook! Het is een zonnebril van Babsee en de modellen voor hem en haar zijn super leuk. Ik ben er erg blij mee, ik zit niet meer te rommelen met twee brillen en wat bij mij ook zeker meetelt: ze zijn modieus! Overigens was mijn man direct jaloers op mijn bril, dus ik heb er voor hem ook direct eentje besteld!

Het fijne van de ‘soort’ vario-focus brillen is dat je je tegelijkertijd ook nog lekker om je heen kunt blijven kijken. Als iemand even iets tegen je zegt, ben je direct betrokken bij het verhaal en hoef je niet je bril af te zetten. Al met al ben ik er erg blij mee. Ik lees namelijk echt heel graag, met name op vakantie en tja, het moest er een keer van komen.

Over Babsee!

Deze modieuze zonnebrillen zijn allereerst te koop via hun website Babsee! Je kunt hier alle modellen bekijken en lezen dat deze zonnebrillen voldoen aan de volgende kenmerken:

  • Het bovenste gedeelte van het glas bevat beschermende zonneglazen, zo zijn de ogen beschermd tegen de zon.
  • In het onderste deel van het glas zit het versterkte leesgedeelte in de sterktes +1,5 tot en met +3! Dit leesgedeelte zit aan de binnenzijde van het glas is en daardoor nauwelijks zichtbaar.
  • De glazen filteren de schadelijke zonnestralen en is dus UVA en UVB 100 % werend!
  • De ontwerpen zijn kwalitatief hoogstaand en zijn gecertificeerd naar CE-European standards en ISO 12312-1.
  • Ze worden geleverd met een superleuk brillen hoesje!

Jullie begrijpen nu waarom ik zo enthousiast ben! Ik ben benieuwd naar jullie reactie;)…

Babsee

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie