Let it glow!

Glow

Laat je gezicht stralen deze lente

Met een beetje gebruinde huid heb je minder make-up nodig in deze tijd. Je hoeft gelukkig niet alles meer dicht te plamuren of op te pimpen. Maar een beetje ‘glow’ kan geen kwaad. Nu moet ik bekennen dat een beetje zon mij alleen al laat stralen, maar goed we mogen de natuur een handje helpen toch?

Duur hoeft het niet te zijn, want bij HEMA kun je al terecht voor super fijne gezichtsproducten. En ik heb daar hele goede ervaringen mee. Sterker nog, als mijn tante vroeger over was uit Italië, ging er altijd een lading mee naar huis. Dus eigenlijk met de paplepel in gegeven! Nu heeft de HEMA dus iets nieuws.

De K-beauty lijn van HEMA is uitgebreid met nieuwe skin care. De lijn bestaat uit producten die passen binnen de glowing skin trend. De K-beauty producten zijn ontwikkeld in Zuid-Korea en bevatten alle innovatieve ingrediënten uit de K-beauty markt. K-Beauty staat voor Korean Beauty. Koreaanse vrouwen gebruiken wel acht tot tien skin care producten per routine. Alles draait om hydratatie. Als de huid er maar mooi, egaal en glowing uitziet.

In het najaar van 2018 kwam HEMA al met een serie sheet masks, één van de grootste trends die uit Korea is komen overwaaien naar Europa. Sheet masks zijn gemakkelijk en snel in gebruik. HEMA Beauty heeft dieren-, klei-, peel off & beauty sleep maskers voor een frisse en dewy uitstraling in de collectie.

HEMA K-beauty is verkrijgbaar vanaf € 7,50 in de winkel of via hema.nl.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie