Multifunctionele fashion van Femme Luxe!

Fashion

Van super chill tot luxe uitstraling

Herken je dat, dat wanneer je thuis komt als eerste je schoenen uit doet en je nette kleren terug hangt? Jezelf het liefst zo snel mogelijk in een spijkerbroek hijst? Maar daar komt het, je man gaat klagen omdat hij het ook wel leuk vindt als je er gezellig uitziet…

Dat is bij mij dus niet anders. Als ik thuis kom van een dagje buiten de deur en daarvoor mijn best heb gedaan qua looks, wil ik als ik thuis komt het liefst zo snel mogelijk handen en gezicht wassen en in een chill modus. Nu zijn bij ons joggingbroeken of leggings echt ‘not-done’, dus ik heb daar een tussenweg in gevonden. Overigens is dat meer de mening van de mensen om me heen dan hoe ik er zelf over denk. Voor mij geldt in dit geval met name “als het maar lekker zit”.

Zo was ik dan ook laatst weer eens aan het scrollen op internet en kwam terecht op een hele vrouwelijk site: Femme Luxe. De kleding die ze hier verkopen, is eigenlijk multifunctioneel inzetbaar. Je kunt er best ‘sexy’ in uit zien, maar het is tegelijkertijd zeer comfortabel. Maar bovenal, de prijzen zijn super aangenaam. Dus ik liet me even gaan en had voor slechts 50 euro 4 stuks in mijn winkelmandje geladen en dacht laat ik mezelf eens verwennen met een paar fashionable “chill” kledingstukken.

Leggings zijn bij ons dus eigenlijk uit den boze! Maar ik koos voor een zwarte legging met slangenprint. Super leuk en van een hele zachte kwaliteit, het resultaat is nu dat mijn dochter hem praktisch elke dag draagt. Waar het bij deze legging om gaat is dat hij net een ietwat andere uitstraling heeft dan bijvoorbeeld een roze… Bij deze legging heb ik twee sweater-dresses gekozen. Sweaters die je zowel als trui als jurk kunt dragen, het is maar net hoe je het combineert.

Daarnaast heb ik nog een soort huispak uitgezocht die net iets meer laat zien, dan ik normaal zou dragen. Maar nu ik voor mijn challenge aan het trainen en de buikspieren weer wat beter zichtbaar worden, dacht ik ‘ach ik kan het hebben!’ Nu met de lente is mijn huid ook weer iets gekleurd, dus het staat eigenlijk best grappig. Ik neem deze set mee naar Spanje, daar vind ik hem net iets beter tot zijn recht komen. Het is sowieso een heel lekker pak om mee op vakantie te nemen.

Het internetshoppen is mij dus weer goed bevallen en thuis zijn ze ook blij. De spijkerbroek is even van het toneel verdwenen en manlief is tevreden over het uitzicht;). Ik ben benieuwd of jullie ook wel eens bewust voor dit soort kleding kiezen en hoe jullie het dragen.

X

Fashion

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie