Pasen, wat eten we met Pasen?

Pasen komt langzaam dichterbij

Hebben jullie al ideeën over het menu voor Pasen? De aubergine staat bij ons niet vaak op tafel, maar daar kun je eigenlijk heel veel mee doen. En Pasen staat voor de deur! Dat betekent lekker lang tafelen met vrienden en familie. Verwen ze met deze Melanzane alla parmigiana. Ja, Italianen weten hoe eenvoudig heerlijk eten kan zijn. Ben je klaar met saaie boterhammen en wil je eten vol kleur en smaak op tafel? Bekijk dan eens dit eenvoudige maar super lekkere recept hier beneden!

Ingrediënten

2 aubergines
Olijfolie
Wat zout en peper

Naar smaak:
50 gram gorgonzola of andere blauwschimmelkaas en wat salie
Mozzarella, tomaat en groene pesto
Rauwe ham en mozzarella
Groene pesto, tomaat, basilicum en Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Snijd het kroontje van de aubergine. Snijd plakken van 0,5 tot 1 cm dik. bestrijk deze met wat olijfolie. Verhit een grillpan of panini grillapparaat. Grill de plakken tot deze gaar zijn. Beleg de helft van de plakken met je favoriete kaas, groente, pesto en/ of vlees en dek af met de rest van de plakken.

Simpeler kan het niet toch en je hebt wel net even iets anders op tafel staan! Word jij ook zo vrolijk van die glanzende paarse kleur? Ga voor meer gerechten vol smaak en kleur naar www.aubergine.nl

Alvast hele fijne Paasdagen!

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie