Metallic Shoes met een comfortabele hak!

Deze schoenen zijn echt wel heel tof!

Comfortabel op hakken lopen: het kan écht! Colette Sol heeft de handen ineen geslagen met Mandy Campfens, hét gezicht achter de zogeheten HELIA high heel insoles die het lopen op hakken voor jou een stuk comfortabeler maken. Twee modellen uit de lente- en zomercollectie van Colette Sol zijn voorzien van deze binnenzool, waardoor jij maar liefst 4 keer langer pijnloos op deze hakken kunt rondlopen.

En dan laten we het even hebben over deze super gave metallic kleuren. Hoe gaaf zijn ze? Ik vind ze echt heel tof en zie me op deze schoenen echt wel een dagje stad plannen. Garantie op jaloerse blikken haha!

Over de binnenzool…

De Helia high heel insole vermindert de druk die tijdens het dragen van hakken op de voorvoet komt met maar liefst 50%. Daarmee is het de eerste binnenzool die deze druk in zulke mate vermindert. Dit zooltje compenseert het natuurlijke huid- en vetlaagje onder de voeten (wat in de loop der jaren afneemt), bootst de natuurlijke ondergrond van de voet na en zorgt voor een goede balanspositie in de hakken waardoor je vanzelfsprekend beter en meer in balans loopt. De Helia high heel insoles zijn schokbestendig en orthopedisch verantwoord.

Ook stiekem verliefd op deze gave collectie van Collette Sol? Check dan nu haar website op Colette Sol.com.

Colette Sol Colette Sol Colette Sol

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie