Zie hier de echte zomer-uitvinding: de Waver!

Waver

WAVER what?!

Het is echt een vrouwending: make-up tasjes die uitpuilen van de haarclips en -speldjes en het bij je dragen van meerdere elastiekjes is geen rariteit. Vaak hebben ze allemaal een ander doel. De ene maakt de perfecte paardenstaart, het andere speldje haalt de haartjes uit je nek en de Franse barrette zorgt ervoor dat je haar goed strak zit. Zoveel soorten en toch hebben ze allemaal iets gemeen: deze traditionele haaraccessoires laten gebruikssporen – oftewel bobbels – achter in het haar.

Gelukkig heeft invisibobble opnieuw een creatie – na de ORIGINAL (die kennen jullie vast wel) – die direct aan het lijstje haarinnovaties kan worden toegevoegd: de WAVER!

De invisibobble® WAVER zorgt ervoor dat vervelende bobbels in het haar in één klap verleden tijd zijn. Het is dé haaraccessoire die inmiddels al vele harten heeft veroverd. Geen rare bobbels of rommelige pieken in het haar. Maar hoe kan dit? Er zijn twee redenen wat de invisibobble® WAVER uniek maakt: het materiaal en de vorm. De WAVER is gemaakt van kunstmatig materiaal waardoor het rustig in je haar schuift en klitten voorkomt. De vorm past zich aan aan de structuur van je hoofd, waardoor het een vaste grip geeft en daardoor makkelijk bij alle haarstijlen te gebruiken is. Hoog tijd om je make-up tas te voorzien van een minimal look en één haaraccessoire te gebruiken die voor alles werkt.

Deze speld is ideaal voor tijdens het sporten of gewoon om even je haar op te steken. Deze mag dus niet in jouw tas ontbreken!

Waver Waver

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie