De voorbereiding van de marathon zit erop, morgen is de grote dag!

marathon

Eindelijk mogen we! Zin in de marathon!

Morgen is het zover, we gaan de marathon van Rotterdam rennen. De voorbereiding zit erop en dat heb ik niet alleen gedaan. Grotendeels misschien wel, het doorzettingsvermogen en de wilskracht om het te gaan doen, zijn het halve werk. Maar gelukkig heb ik veel dierbaren om me heen die me in dit hele traject geholpen hebben.

Laat ik beginnen bij mijn gezin. Mijn gezin die trots op me is. Die me de tijd hebben gegeven en die begrip hebben gehad voor de wisselende maaltijden die erbij passen!

Mijn loopgroep, waarvan de meesten trainen voor de kwart marathon en waarvan er waarschijnlijk volgend jaar een hele gaan lopen. Het zijn zulke lieve mensen die ik heb ontmoet en zo begaan met elkaar.

Mijn loopmaatje, Kirsten Maagdenberg. We hebben elkaar de afgelopen vier maanden door weer en wind door de voorbereiding heen gesleurd. Soms was het veel, maar door met elkaar te blijven trainen, houd je moed. Zo onwijs leuk dat we dit samen gaan doen. Ik hoop echt dat we samen over die lijn gaan!

Dankbaar ben ik de mensen van Yousportz. De begeleiding en extra schema’s hebben zij speciaal op mijn marathontraining afgestemd.

Maar ook Liat Adar, die mijn lijf in control heeft gehouden en mijn fysio die me af en toe even geneedled heeft!

Ook ben ik zover gekomen door Rolfstone Earplugs, All4fysio, Herbalife, Flinndal supplementen, Liquido Fashion en Rohnisch.

Wish me luck!

X

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie