Badstof ‘de’ beach-hit van deze zomer

Badstof

Badstof kleding van Terry Ray echt de must-have voor dit seizoen

Wat een prachtig paasweekend hebben we achter de rug. Wat wen je snel aan dat mooie weer he? Je komt direct in de mood dat je niets anders meer wilt als gewoon zomer! Daar sluit de badstof kleding van Terry Ray echt perfect bij aan.

Dus: Tijd voor een zomerse upgrade van je garderobe! Ga samen met TERRY-RAY voor dé trend van komend seizoen: badstof. De heldere kleuren en combinaties in deze collectie maken je instant vrolijk en klaar voor de zomer. Waar ga jij voor? Een limekleurige two-piece of combineer je liever een hoodie met een comfortabel shortje? Met TERRY-RAY kun je alle kanten op!

Kijk op hun site voor de beste, leukste en gaafste combi’s en laat ons weten of je geslaagd bent! Wij zijn er helemaal fan van en in mijn koffer zit sowieso een super set van dit gave merk. Maar natuurlijk is dit ook heerlijk om in te chillen tijdens de warmere dagen in het seizoen. Lekker onder uit op de loungebank met een glaasje, ik zie het in ieder geval helemaal voor me!

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie