Terry Ray: De vakantie must-have voor in je koffer!

Terry Ray

Geweldige badstof-mode van Terry Ray

De winter lijkt nu echt voorbij en er zijn alweer zonnige dagen voorspeld. Tijd voor een zomerse upgrade van je garderobe! Ga voor dé trend van komend seizoen: badstof van Terry Ray. De heldere kleuren en combinaties maken je instant vrolijk en klaar voor de zomer. Zie jij jezelf al over de boulevard flaneren in een comfortabel en hip badstof jurkje? Of wat dacht je van een kekke playsuit? Happy summer!

Jaren geleden kocht ik voor het eerst een short van badstof. Zo heerlijk in Spanje: hup naar het strand of hup even naar de bakker. Het is “cool” in opzicht van “het ziet er hip uit” en “het draagt heerlijk licht en luchtig”. Toen ik Terry Ray in het vizier kreeg, was ik helemaal om. Hoe gaaf zijn deze sets en ik weet als geen ander dat dit dus heerlijk zit.

Frisse en felle kleuren wisselen elkaar af. Je kunt voor een sexy look gaan, maar ook voor lekker hip! Deze setjes en jurkjes van Terry Ray mogen dus echt niet in jouw ‘summer’ koffer ontbreken. Daar krijg je zeker geen spijt van!

Terry-Ray is een nieuw Nederlands merk met een duidelijke signature: badstof! De beachwear collectie bestaat volledig uit trendy badstof items en bevat onder andere leuke shorts, rokjes, hoodies, jurkjes en playsuits. Hoewel er met regelmaat badstof items op de markt kwamen de afgelopen jaren, was er tot nu toe geen enkel merk met een gehele collectie uitsluitend van badstof. Het designteam van Terry-Ray is druk bezig geweest om de items vernieuwend en hip te maken. En dat is zeker gelukt!

Terry-Ray is verkrijgbaar bij 15 verkooppunten in Nederland en via www.terryray.nl.

Terry Ray

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie