Stand-up comedians: nieuw in Rotterdam in Club Haug

Club Haug

Wat ongelooflijk leuk is dit!

Een vaste comedy club in Rotterdam: Club Haug!

Comedy Club Haug biedt als eerste een vaste plek aan stand-up comedians. Een jaar na de tiende verjaardag van The Stand-Up Club vonden initiatiefnemers Marcel Haug en Debbie van Polanen het hoog tijd voor een vaste plek. Een plek voor jong talent, maar ook gevestigde namen uit de comedy wereld. Een nieuw concept werd geboren: Comedy Club Haug in Rotterdam.

Het was voor mij een eerste ervaring “in real”. Natuurlijk heb je dit ooit op televisie gezien, maar om dit eens ‘live’ mee te maken,  is echt wel even een andere beleving. De club, Club Haug, die onlangs haar deuren heeft geopend in Rotterdam, voldoet volledig aan mijn verwachting. Je komt terecht in een gezellige ambiance. De sfeer is moeilijk onder woorden te brengen, maar de bar, de ruimte met tafeltjes en stoeltjes en natuurlijk het kleine podium voor de stand-up comedian, is nogmaals echt zoals ik het had verwacht.

De presentatie van twee comedians werkte direct op mijn lachspieren en was direct voor mij een uitnodiging om terug te willen komen en dit nieuwe concept rond te spreiden. Wat een geweldige aanwinst voor Rotterdam!

Over Comedy Club Haug
Een avond in Comedy Club Haug draait om goed kunnen lachen. Humor relativeert, humor verbindt, humor bekritiseert en humor zoekt grenzen op. Het principe is simpel: je koopt een kaartje, bestelt een drankje en geniet van de verfrissende line-up van verschillende comedians achter elkaar. Op andere avonden zijn er ook solo-optredens of dubbele optredens. Of je nu alleen gaat, met familie of met vrienden: de club verlaten met een voldaan gevoel is gegarandeerd. “Rotterdam is hier klaar voor”, aldus Marcel. Toen The Stand-Up Club vorig jaar zijn tiende verjaardag vierde besloot hij dat dit populaire concept een eigen vaste club verdiende: in wereldstad Rotterdam.

Club Haug

Club Haug

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie