Snoep je geluk en win 1 van deze prachtige Bommel Sneakers!

Autodrop

Floris van Bommel ontwerpt uniek sneakersnoepje voor Autodrop

Prettig gestoord, grappig, onweerstaanbaar en een beetje brutaal: Autodrop is al jarenlang het snoepmerk dat Nederland een beetje leuker maakt. En nu is dit verrassende merk ook nog eens een samenwerking aan gegaan met Nederlands meest eigenzinnige schoenenmaker, Floris van Bommel. Het resultaat? Een verrassend en smaakvol snoepje in de vorm van een sneaker. Deze sneakersnoepjes zitten vanaf eind februari tijdelijk als exclusief extraatje in alle doosjes Bosvruchtrode Cadillacs van Autodrop.

pastedGraphic.png

Winactie

Maar daarmee is het nog niet klaar. Floris van Bommel heeft namelijk niet alleen deze sneakersnoepjes ontworpen, maar ook een real-life versie: een exclusieve, limited edition Autodrop X Floris van Bommel sneaker met allerlei speelse verwijzingen naar de Bosvruchtrode Cadillacs. Tijdens de actieperiode maakt iedere fan van de Bosvruchtrode Cadillacs kans op een paar van die exclusieve sneakers. In 100 doosjes Bosvruchtrode Cadillacs zit namelijk een rubberen versie van het sneakersnoepje. Vind je deze? Dan win je zo’n exclusief paar Autodrop X Floris van Bommel sneakers.

 

Stijlvol en verrassend

Dat de Autodrop X Floris van Bommel sneakers collectors’ items worden is vrijwel zeker. De sneaker is niet alleen highly fashionable maar heeft bovendien allerlei features die rechtstreeks verwijzen naar de Bosvruchtrode Cadillacs van Autodrop. Zo is de voorzijde van de zool knalroze en ziet hij eruit als zacht snoep, net als het Floris van Bommel logo met de Bosvruchtrode Cadillac erboven. Ook achterop de hiel is deze luxe Amerikaanse slee terug te vinden, vanzelfsprekend in dezelfde kleur. Wat dat oplevert is een stijlvolle, functionele sneaker die er tegelijk speels en verrassend uitziet. De sneakers zijn zowel voor mannen als vrouwen en zijn niet in de winkel te koop.

Over de win-actie

Vanaf eind februari 2019 zitten er in ieder doosje Bosvruchtrode Cadillacs tijdelijk enkele roze snoepjes in de vorm van de sneaker. Maximaal 100 gelukkigen vinden in hun doosje ook een rubberen versie van de sneaker. Deze rubberen sneaker geeft hen het recht op een paar Autodrop X Floris van Bommel sneakers, helemaal gratis. Om hun prijs in ontvangst te nemen hoeven je uitsluitend de code op de rubberen sneaker in te voeren op de Autodrop website. Daarna krijg je hun exclusieve sneakers thuisgestuurd. 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie