Leuke hebbedingen van “the gift label”

Gift label

Zo leuk om het toilet een beetje op te leuken!

Zit je even met je handen in het haar omdat je vanavond een feestje hebt, maar nog geen kadootje? Dan is the Gift Label misschien wel het antwoord op jouw probleem. Bovendien met de super leuke teksten maak je direct een goed statement!

The Gift Label, – hét Amsterdamse merk met de leukste verzorgingsproducten om te geven en te krijgen – heeft, zoals we weten, duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Afgelopen seizoen lanceerde het merk nieuwe productformules. Zo zijn alle producten  vegan, vrij van sulfaten, siliconen en kleurstoffen én wordt alles in Nederland geproduceerd. Daarnaast worden er in de scrubs geen micro plastics gebruikt.

Gerecycled plastic
Dit seizoen gaat The Gift Label een stapje verder! Het Amsterdamse merk komt namelijk nu met flessen van 100% gerecycled plastic! Met de aanschaf van één van de producten van The Gift Label, haal je dus niet alleen een mooi en lekker product in huis, je draagt vanaf nu ook bij aan een betere wereld! Om dit te vieren zijn de verpakkingen ook vernieuwd en wordt elke fles in een nieuw trendy jasje gestoken!

Over The Gift Label
The Gift Label is een in Amsterdam gevestigd merk dat gift items ontwikkelt voor concept-, lifestyle- en kledingwinkels. Steden en culturen van over de hele wereld dienen als grootste inspiratiebron voor nieuwe ontwerpen  en producten. Dit levert iedere keer originele en verrassende designs op, die zowel leuk zijn om te geven als om te ontvangen. Om het unieke karakter van de gifts te onderstrepen staat op elk product een eigen, unieke toepasselijke quote of spreuk. In het assortiment van The Gift Label vind je onder andere geurkaarsen in blik, warme kamerparfums, handzeep in een apothekersflesje, mode accessoires, wenskaarten, schrijfwaren en grote aardewerken coffee-to-go bekers met quotes.

Voor meer ideeën: www.thegiftlabel.com

Gift label

Gift label

Gift label

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie