Herbalife, gewichtbeheersing of de juiste aanvulling?

Herbalife

Wat is het eerste dat bij Herbalife opkomt?

Op deze bovenstaande vraag kan ik heel duidelijk zijn. Ik dacht namelijk dat Herbalife alleen maar shakes en repen in het assortiment had en dat het doelgericht was om gewicht te verliezen. Herbalife is veel meer dan dat! Natuurlijk is het begrijpelijk dat ook de shakes afgestemd zijn op voldoende voedingsstoffen en vitamines die het lichaam nodig heeft. Maar zo hebben ze dus ook een perfecte lijn voor sporters.

Herbalife voor sporters of voor iedereen die zich actief beweegt!

Nu met het trainen voor de marathon van Rotterdam worden mijn afstanden steeds langer en kan ik niet zonder voeding op stap. Vocht en koolhydraten zijn een noodzakelijke aanvulling, anders verzuurt je lichaam en zegt het gewoon ‘stop en niet verder’. Zo heeft Herbalife een drank in het assortiment, ook wel de CR7 Drive. Het is een drank voorde juiste hydratatie en het uithoudingsvermogen. Perfect om te consumeren gedurende beweging of een sportactiviteit.

Maar Herbalife heeft meer!

Prolong, ik moet nog gaan uitvinden of ik juist deze of de CR7 Drive voor onderweg mee ga nemen. De Prolong is een koolhydraat-elektrolytendrank die geweldig is voor tijdens intensieve of extensieve inspanning. Deze unieke drankmix ondersteunt de groei en het behoud van magere spiermassa. Maar in principe hoef ik geen spierbundel te worden!

Rebuild strength is een hersteldrank rijk aan proteïnen voor gebruik na krachttraining. Dit is geschikt voor iedereen die aan gewichtheffen in de sportschool doet en iedereen die behoefte heeft aan veel proteïnen.

Rebuild endurance is een hersteldrank met koolhydraten en proteïnen voor duursporten. Herstel is een belangrijk onderdeel van iedere training of wedstrijd. Sporters wordt aangeraden om 1,0 – 1,5 g/kg lichaamsgewicht aan koolhydraten te consumeren tijdens de eerste 30 minuten na de inspanning om zo de glycogeen voorraden weer aan te vullen na langdurige inspanning. Deze past dus bij mijn marathon training.

Ik vind het fantastisch dat het bestaat en zo hoef ik me geen zorgen te maken over mijn welzijn tijdens het rennen! Het is namelijk van groot belang dat je van te voren dit soort dingen test: hoe reageert je lichaam erop. Ik heb mijn lange afstand runs goed doorstaan, mede door Herbalife.

Voor meer informatie kijk eens op Herbalife!

 

Herbalife

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie