Facial oil: een huidverrijker voor het hele jaar!

Last van een drogere huid in de winter of zomer?

Op het moment train ik veel buiten. In aanloop naar de marathon ren ik veel kilometers in de buitenlucht en al snel had ik het gevoel dat dat niet ten goede kwam van mijn huid. Zo vroeg ik Rawa Secrets om raad, wat was op dit moment het beste voor mijn huid om deze te voeden en te beschermen tegen alle weersinvloeden?

Direct kwamen zei met het antwoord: Facial Oil. Ik was een beetje huiverig voor olie, ik was bang voor huidreacties zoals acné of extra meeëters. En daar zit ik niet zo op te wachten! Maar ik moest wel iets doen en zo ging ik toch overstag. Misschien is het wel het totale concept van Rawa Secrets, maar mijn huid ziet er echt heel erg goed uit. De olie trekt overigens direct in je huid, dus je blijft niet met een glimmend gezicht rondlopen.

Wat is het geheim van deze ‘facial Oil’ van Rawa Secrets?

De facial oil is een prachtige voedende, revitaliserende olie die speciaal is ontwikkeld om de huid te voeden, mooier te maken en te laten stralen. De Facial Oil Treatment bevat een mix van tien heerlijk ruikende, zeldzame oliën die ervoor zorgt dat de huid revitaliseert en tekenen van veroudering zichtbaar vermindert. Deze unieke mix van oliën bestaat onder andere uit amandelolie, calendula olie, kamille olie en abrikozenpitolie. Bij het opbrengen wordt de olie één met de huid.

Beschermingsfactor

Straks als de zon weer sterker wordt, zal ik de olie vooral ’s avonds gebruiken. Overdag ga ik dan weer over op een crème met beschermingsfactor. Deze kun je overigens ook het hele jaar door gebruiken. Voorlopig blijf ik bij mijn huidige ritueel. Ik vind namelijk dat mijn huid er erg goed uitziet, dus niets meer aan veranderen!

Facial oil
Facial Oil Treatment

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie