Wintersport, zijn jullie er al klaar voor?

Yes, wintersport komt eindelijk dichterbij!

Zo’n zin in! Haha, ja jullie hebben me wel eens anders gehoord, maar vorig jaar ging ik een week tegemoet met -30. Ik hoop echt van harte dat dat niet weer zo is. En ik heb net even gekeken, goed nieuws, alleen maar zon en plus 5 gemiddeld. Dat wordt dus een super weekje.

Beter gezegd, dat is mijn weer! Ik heb mijn jaren skiën erop zitten en ben niet meer zo van het sneeuwen tijdens het skiën, en nog meer niet van dichte mist. Je wordt alle kanten op geslingerd en bent kapot aan het einde van de dag door het geconcentreerde werken! Want ja, dan is skiën echt hard werken en je knieën en bovenbenen gaan helemaal stuk!

Ik ben een bofferd! Als minste skifanaat van het gezin, mag ik twee keer dit jaar. Deze week gaan we naar Kirchberg in Brixenthal, echt heel veel zin in. Ik heb intussen mijn koffer klaar staan en heb mijn favoriete items van Dope, CodeZero en gezichtsverzorging van Kruidvat gepakt. Ingecheckt en al, ik kan wel zeggen “ik ben er klaar voor”.

Mijn verzekering ook nog even voor de zekerheid gecheckt, want dat is geen onbelangrijk ding. In principe loopt deze voor het hele gezin het hele jaar door, maar toch check ik het altijd even zo voor de vakanties.

Het sneeuw nu, maar de zon gaat komen. Ik denk zo maar dat het heel geweldig gaat worden. Houd ook mijn insta in de gaten, want ik ga er heel veel van laten zien!

X

Wintersport
Code-Zero
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie